SPB renova la seua aposta pel Valencia Basket

14/07/2020

Valencia Basket i SPB han renovat este matí un nou acord de col·laboració perquè aquesta empresa seguisca una temporada més pertanyent a la família de patrocinadors del Club taronja. Aquesta companyia amb més de 50 anys d'experiència i líder en la fabricació de productes de neteja de la llar, cuidat de la roba i cura personal allarga el compromís adquirit des de la passada campanya oferint el seu suport tant en els partits del primer equip masculí com en els del primer equip femení del València Basket. El logotip de SPB apareixerà en la publicitat estàtica i en els bàners LED en tots els partits que es disputen a la Fonteta, a més de la resta de suports habituals.

 

La signatura d'aquesta renovació s'ha produït aquest matí en les oficines de SPB amb la presència del conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, i el president de SPB, Miguel Burdeos. Un nou compromís que allarga una estreta relació entre les dues entitats que converteix a aquesta empresa valenciana en un dels col·laboradors més longeus de l'entitat taronja, amb un patrocini que s'estén ja durant més de dues dècades.

 

Paco Raga ha volgut, després de la rúbrica de l'acord, “agrair una vegada més la fidelitat i l'aposta decidida de SPB pel València Basket estant més de 20 anys al nostre costat”. Per part seua, el president de SPB, Miguel Burdeos, ha afirmat que “el València Basket és sinònim d'esforç, compromís i passió, valors que compartim en SPB. Fer visible el nostre suport al club, siga al primer equip masculí com a femení”.


TAGS: