El Campus d'Estiu disfruta amb María Pina a L’Alqueria

15/07/2020

El Campus d'Estiu de Valencia Basket ha disfrutat d'una jornada molt especial. Els integrants de l'activitat estiuenca taronja no sols han pogut disfrutar d'una vesprada d'entrenaments en la casa del bàsquet europeu de formació, sinó que l'han compartit amb María Pina, jugadora de l'equip femení i una de les capitanes del projecte de Rubén Burgos.

 

L'ala-pívot valenciana, que continua donant passos en la recuperació de la seua lesió, ha compartit pista amb els xiquets i xiquetes, ha posat amb ells i ha respost a les seues preguntes, aconsellant i comptant la seua experiència mentres tots els presents aprenien de cada xicotet detall.

 

Els 90 inscrits que disfruten estos dies tant del seu esport favorit com dels jocs i possibilitats que oferix el Centre d'Aventura i Oci Calvestra a Requena, van aprofitar l'ocasió per a preguntar-li a María Pina pels seus inicis, el seu treball per a millorar, els seus gustos personals i algunes de les fites de la seua carrera.

 

La jugadora internacional, va contestar a totes i cada uns dels dubtes i va aprofitar per a donar grans consells. “Les meues millors habilitats són el tir i no deixar mai d'intentar millorar. Això és molt important que ho feu. El bàsquet evoluciona i per això jo intente canviar moviments, fer coses distintes, créixer constantment. Vos ho aconselle molt” responia quan li preguntaven pels punts forts del seu joc.

 

Pina també va destacar la sensació de jugar davant de la Fonteta amb els aficionats ajudant al màxim a l'equip i va agrair l'interés dels xiquets i xiquetes, que van continuar entrenant i divertint-se amb un somriure després de l'experiència viscuda. 


TAGS: