Paco Raga es jubila i José Puentes assumeix Direcció General i Conseller Delegat de Valencia Basket

Paco Raga, després de més d'11 anys al capdavant del Club, continuarà sent sant i senya del Club en qualitat de President d'Honor
16/07/2020

L'actual Conseller Delegat del València Basket Club, Ángel Francisco Martínez Raga (Paco Raga), deixarà el càrrec el pròxim 31 de juliol, passant a ser President d'Honor i mantenint la seua condició de conseller en el Consell d'Administració del club taronja.

 

La nova direcció del club recaurà en José Puentes, actual Director d'Operacions i Relacions Institucionals, que ostentarà el càrrec de Director General i Conseller Delegat, entrant a formar part del Consell d'Administració del Valencia Basket Club, S.A.D.

 

Vicente Solá contínua com a president de l'entitat, càrrec que ostenta des de 2009.

 

Per part seua, José Puentes, nascut en 1973, forma part del Valencia Basket des de 2017, any en què va assumir la Divisió d'Operacions i Relacions Institucionals. Anteriorment, Puentes va ser el Director d'Esdeveniments de la Fundació Trinidad Alfonso, un dels pilars del mecenatge esportiu de Juan Roig, a la qual es va incorporar després d'haver sigut, durant dotze anys, Director de Màrqueting del Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo. A més, Puentes va iniciar la seua carrera professional en 1994 a Valencia Basket durant 10 temporades en les quals va arribar a realitzar diferents responsabilitats com a entrenador, coordinador de pedrera i màrqueting.

 

El nomenament és conseqüència del procés de reestructuració natural que el Consell d'Administració ha posat en marxa per a afrontar la nova etapa del Club, iniciada el passat 2017 amb la inauguració de L´Alqueria, així com la potenciació en igualtat de l'equip femení,  i que en la temporada 23/24 aconseguirà el seu punt d'inflexió amb la inauguració del recinte Casal España Arena a València, que Licampa 1617, SL (societat patrimonial de Juan Roig) està construint també dins del seu Mecenatge.

 

Aquesta nova etapa suposa un punt i seguit a més d'11 anys d'èxits esportius i en la seua gestió que s'han traduït en la consecució de 5 títols entre ells el de Campió de la Liga Endesa en la temporada 2016-2017, 3 Eurocups i una Supercopa més un balanç econòmic sanejat i equilibrat. Per a superar els nous reptes i objectius marcats, el Club taronja continuarà comptant amb Paco Raga dins del Consell d'Administració del Club, com a President d'Honor.

 

Segons Paco Raga, “fa 11 anys vaig assumir el compromís de contribuir al creixement i consolidació del projecte esportiu del València *Basket Club. Hui, amb la mateixa il·lusió, cedisc el testimoni a José Puentes, professional que ha transitat amb nosaltres en aquest camí i l'ajuda del qual, al costat de la de la gran família que conformen l'equip humà del Club, ha sigut fonamental per a nosaltres”.

 

Raga ha agraït igualment la confiança i suport que durant tots aquests anys ha rebut per part del Club, del seu staff tècnic i esportiu, de la seua afició i dels seus accionistes: “Agraïsc a l'afició i a les Penyes les mostres d'ànim i suport que sempre he rebut d'ells. I molt especialment, done les gràcies a Juan Roig per la confiança que va decidir depositar en mi al juliol de 2009. Durant tot aquest temps, no sols m'ha recolzat i ha estat sempre al meu costat, sinó que ha mantingut una labor de mecenatge que s'ha convertit en font d'inspiració per a nosaltres i per a quants formem part d'aquesta família, fins a fer de la Cultura de l'Esforç un dels pilars del nostre Club i clau no sols dels diferents èxits aconseguits, sinó també de la forma en què quants formem part del Valencia Basket afrontem el nostre dia a dia”.

 

Per a Juan Roig, “Paco Raga va assumir un repte molt complicat en 2009 i amb la seua valentia, treball i dedicació, ha demostrat iniciativa, voluntat de triomfar i lideratge. De la seua mà aconseguim recuperar la il·lusió de l'afició, començant per mi, i la passió pel nostre projecte i pel bàsquet. Paco és un poc més que un conseller del Club: és el meu amic. Amb ell vaig aprendre a estimar el bàsquet i amb ell continuaré disfrutant amb passió d'aquest esport. Gràcies per tot el que eres per a aquest Club i per tot el que ens continuaràs aportant”.

 

El nou director general del Club, José Puentes, també ha mostrat el seu agraïment a Juan Roig, Juan Antonio Germán (Director General de Mecenatge), Vicente Solá i Paco Raga. “Partim d'una base molt molt sòlida gràcies a l'enorme esforç dels nostres Mecenes, Juan Roig i Hortensia Herrero, i de la magnífica gestió realitzada per Paco. Que a més ha comptat amb un enorme equip de professionals que durant tots aquests anys ha contribuït a posicionar al nostre Club com un dels projectes esportius de referència a Espanya i a Europa. Per això, assumim l'oportunitat de gestionar el dia a dia del Club com un repte motivador i amb un propòsit: que el model de Valencia Basket Club siga reconegut per tots com un model responsable i innovador que, a partir de la Cultura de l'Esforç i de la implicació d'equip humà del Club, continuem creixent, construint bàsquet i fomentant entre la societat la passió pel basket i pels seus valors”.

TAGS: