Cristina Ouviña i Laura Juskaite, presentades de la mà de Teika

16/07/2020

Les jugadores internacionals Cristina Ouviña (1.73, Saragossa, 18/09/90, 29 anys) i Laura Juskaite (1.86, Skoudas, Lituània, 22/09/97, 22 anys) han sigut presentades hui com a jugadores del Valencia Basket en la seu de Teika en l'Edifici Europa. Les jugadores han comptat amb la companyia de Vicente Solá, president del club, Nicolás Barber, Director Gerent de Teika i Puri Naya, Directora de Comunicació de l'empresa.

 

Nicolás Barber va arrancar donant la benvinguda a les jugadores a la Família Taronja: “València possiblement siga la millor ciutat del món per a practicar bàsquet. Hui donem la benvinguda a la nostra casa a Cristina i a Laura. Arranquem una nova temporada amb un gran equip. A les Anna Gómez, María Pina, Queralt Casas i Leticia Romero s'han sumat jugadores de gran nivell. Només vos demanem treball, defendre el taronja amb professionalitat i disfrutar de les victòries i aprendre de les derrotes. Des de Teika volem reafirmar el nostre compromís amb l'esport femení".

 

A continuació Vicente Solá va prendre la paraula agraint el compromís de Teika en una situació d'incertesa. Després, es va dirigir a les noves jugadores i va repassar la seua carrera esportiva: “Estem profundament il·lusionats amb el nostre nou projecte. Volem fer un pas més, competir davant de qualsevol rival i seguir assentant-nos en l'elit europea, una cosa que ja hem demostrat en la nostra primera participació en Eurocup. Jugadores com Cristina i Laura, ens ajudaran a això. El seu talent, les seues ganes i la Cultura de l'Esforç que les ha portat fins ací, són ingredients en què volem que es fixen les nostres futures estreles de L’Alqueria del Basket".

 

Les protagonistes van ser les últimes a intervindre. Cristina Ouviña va donar les gràcies per la confiança: “Crec que no he pogut fitxar en un equip millor. Porte molt de temps en l'estranger i buscava tornar a jugar prop de casa, tornar a disfrutar de projectes ambiciosos. Crec que a Valencia Basket heu volgut anar pas a pas amb els peus en el sòl arribant a la màxima categoria. L'equip, l'afició i la família en general és el que més em va il·lusionar. Em sent súper afortunada perquè moltes jugadores volen estar ací i no hi ha lloc per a totes. Donaré el màxim possible i portar al Valencia Basket i els seus patrocinadors al més alt”.

 

Laura Juskaite, per la seua banda, es va mostrar “molt afortunada de formar part d'este club. Porte ací dos setmanes i ja sent com si esta fora ma casa. No m'agrada parlar molt, preferisc treballar i mostrar-ho tot en la pista, però em sent contenta de que el club em donara l'oportunitat de jugar ací i demostrar quin tipus de jugadora sóc. M'alegra que el club pose al mateix nivell d'igualtat a l'equip femení i al masculí. Mai havia vist una cosa així. M'agrada l'ambició que té el club d'estar entre els millors equips perquè tinc els mateixos objectius d'estar el més amunt possible, superar-me a mi mateixa i millorar com equip”.


TAGS: