Raquel Carrera: “El Club ha fet un molt bon projecte”

17/07/2020

Raquel Carrera ja sap el que és entrenar amb el Valencia Basket. La jugadora taronja, que va estar cedida la passada temporada en RPK Araski, ha format part del grup de treball que ha estat les dos últimes setmanes a les ordes de Rubén Burgos posant-se a punt abans de les vacances prèvies a la pretemporada. Hui ha sigut l'últim entrenament, que l'equip ha despedit amb un esmorzar en la cafeteria de L’Alqueria del Basket.

 

Sobre la seua arribada a la ciutat després d'unes circumstàncies excepcionals, la pívot assegura que “he estat bé amb esta situació, ha sigut un poc més embolicadora però bé i que ara està adaptant-se: “Tinc moltes ganes de començar. Al cos tècnic ja ho coneixia de l'any passat”.

 

Carrera mostra il·lusió per la pròxima temporada: “La veritat és que han fet un molt bon projecte, amb molt bones jugadores tant nacionals com estrangeres. Jo crec que podem aspirar al màxim alt, tant a nivell d'Espanya com d'EuroCup”.

 

Sobre la seua progressió sobre el seu any cedida i el que espera, la gallega admet: “Crec que l'any passat ja vaig anar aprenent a poc a poc. Al principi me vaig anar adaptant a la lliga. Enguany, a continuar aprenent de totes les meues companyes que tenen molta experiència i em poden ensenyar moltes coses”.


TAGS: