Els clubs de bàsquet de l'Eurolliga estableixen pautes de resposta davant pandèmies

17/07/2020

Euroleague Basketball i els seus clubs han acordat un conjunt unificat de pautes en resposta a la pandèmia global COVID-19 que tenen com a objectiu donar la benvinguda als fanàtics a les arenes de la manera més còmoda tan prompte com se'ls permeta veure els jocs en persona novament.

 

Pel fet que els clubs de l'Eurolliga operen en 15 països diferents amb diferents regulacions de les autoritats sanitàries nacionals, les pautes són una col·lecció d'idees, recomanacions i principis que tots els clubs EuroLeague i 7DAYS Eurocup de Turkish Airlines poden implementar en els seus pavellons en la pròxima temporada.

 

Específicament, els clubs han analitzat diversos aspectes per a recuperar la confiança del públic a assistir a esdeveniments en viu i fer que siga més convenient assistir a la llum de la situació en desenvolupament en el continent. Amb això en ment, els clubs i la lliga han recomanat els següents passos, entre altres:

 

• Programació d'accés al pavelló: escalona les entrades de l'arena durant un període de temps i amplia els punts d'accés físic al lloc.

• Proves i gestió de la circulació: Proporcionar controls de temperatura individuals en els punts d'accés i gestionar la circulació externa i interna per a millorar el distanciament social durant tota la duració de l'esdeveniment.

• Protocols de sanejament d'arena especials: Millora de la neteja general, introdueix protocols de sanejament i proporcionar peces protectores per al personal i els espectadors en els dies de partit.

• Experiència en epidemiologia: consultes amb experts en epidemiologia certificats per a secundar i recolzar la implementació de protocols de seguretat.

• Seients flexibles i socialment distanciats: Crear protocols d'ús de seients per a diferents mesures de distanciament social quan siga necessari per a permetre als abonats gaudir del joc des dels seus seients reservats en l'entorn més segur i d'acord amb les regulacions internacionals i / o locals.

• Tecnologia de mans lliures: Accelerar l'adopció de mesures com l'emissió d'entrades sense paper o les solucions de pagament sense efectiu per a limitar les àrees abarrotades, les llargues coles i els punts de contacte.

• Mètodes de pagament d'entrades personalitzables: Brindar als afeccionats la flexibilitat necessària en temps oferint condicions de pagament creatives.

• Sol·licite l'opinió dels fans: Accelerar l'adopció de mesures innovadores de participació dels fans, sol·licitar les seues opinions sobre les mesures anteriors i tindre en compte el seu coneixement en dissenyar noves.

• Comunicació transparent i coherent: Mantindre informats als fans sobre totes les mesures preses per a garantir la seua comoditat i seguretat una vegada que s'òbriguen les portes dels pavellons. Assegurar-se que coneixen tots els protocols per endavant serà clau per a un retorn reeixit dels partits en viu.

 

En les reunions de tota la lliga en l'última setmana, els clubs van expressar el seu compromís d'implementar les pautes de resposta a la pandèmia a l'uníson amb les regulacions i l'assessorament dels seus respectius governs i autoritats de salut pública. Els clubs no tenen major prioritat que assegurar als fanàtics quan i com serà segur tornar a les arenes per a gaudir de Euroleague Basketball en persona.


TAGS: