Salva Díez, el timó dels primers anys en l'elit

08/08/2020

El número 11 d'ADN Taronja torna als primers anys del club, amb un històric com Salva Díez. El base de La Rioja va defensar la camiseta taronja entre 1989 i 1993, i hui dia continua sent un jugador top en diverses categories. Per exemple, és el jugador amb més assistències de la nostra història en la Liga Endesa amb 890, quart jugador amb més assistències de la nostra història, a més de ser el segon jugador amb més robatoris en Lliga amb 345 només per darrere de l'entrevistador Víctor Luengo.

 

Sobre la seua arribada en 1989, “va ser un fitxatge estrany, estava jugant a Tenerife en una eliminatòria, i en acabar el cinqué partit, se'm va acostar una persona del club en eixir, just acabàvem de guanyar, i em va dir que estaven interessats en què fitxares per València. L'endemà em van contactar, em va convéncer el projecte i crec que vaig encertar-ne aqueix canvi, gaudint durant 4 anys”.

 

Sobre la seua arribada i com es veia al club, “des de fora es veia un club jove, portava només un any en l'ACB, però sí que veus la importància de la presentació d'un projecte. Sempre són bonics en un paper, però hi ha més coses. Em va convéncer la idea de progressar, de voler arribar alguna cosa, i els fitxatges que s'anaven fent de gent molt important i ser clau en aqueix projecte”.

 

Salva Díez va repassar també la seua carrera anterior i posterior en clubs com el CB Gran Canària, FC Barcelona o Caja San Fernando, en una carrera longeva d'un històric espanyol.


TAGS: