Martin Hermannsson, ja a València: “Sense voler posar molta pressió, soc optimista”

10/08/2020

Martin Hermannsson (1.90m, Reykjavik (Islàndia), 16/09/1994, 25 anys) ja està a València després d'arribar este mateix matí procedent d'Islàndia, amb escala a Frankfurt, per la qual cosa començarà el procés que li ha de portar a convertir-se en nou jugador del Valencia Basket per a les dues pròximes temporada més un any opcional.

 

Nouvingut, va realitzar les seues primeres declaracions, “l'haver parlat amb l'entrenador és una de les principals raons per les quals he vingut, parlem, em va mostrar l'optimista que era, el molt que cree en mi i el que creu que el meu joc pot aportar al Valencia Basket. Després de vore l'equip, després de parlar amb ell, i també parlant molt amb Sam Van Rossom, crec que aquest és un entorn que pot ajudar-me a créixer molt com a jugador a ser millor. Sí, tant els jugadors com els entrenadors m'ajudaran molt a desenvolupar la meua carrera, per això vaig vindre”.

 

Sobre les opcions de l'equip aquesta pròxima temporada, “crec que pot ser bo no parlar molt, no posar massa pressió sobre nosaltres, però és evident que l'any passat València Basket ja va estar en posicions de PlayOff. Amb els jugadors que hem afegit enguany, per què no? Per què no podem arribar a posició de PlayOff i després, que passe el que siga?”.


TAGS: