Martin Hermannsson completa el seu fitxatge amb Valencia Basket

14/08/2020

Martin Hermannsson (1.90m, Reykjavik (Islàndia), 16/09/1994, 25 anys) ja és oficialment nou jugador de Valencia Basket per a les dues pròximes temporada amb opció a una més després de completar la revisió mèdica i física.

 

Revisió en IMEDUCV Alto Rendimento Deportivo

El jugador Islandés va passar la revisió mèdica, les proves cardiològiques i d'esforç en en ‘IMEDUCV Alto Rendimento Deportivo’, el nou servei de medicina esportiva posat en marxa recentment per IMED i la Universidad Católica de Valencia. Martin es va sotmetre a les revisions mèdiques prèvies a l'inici de l'activitat esportiva, a una analítica de sang i orina, a proves COVID, a una densitometria i una antropometria, proves controlades pel doctor del Valencia Basket Dr. José Antonio Ferrero i Dr. Álvaro Sala, al costat del Dr. Vicente Ferrer de IMEDUCV, amb resultat satisfactori.

 

Tot el reconeixement ha tingut lloc dins de les instal·lacions del nou servei, situades al costat de l'Hospital IMED valència. Hermannsson han sotmés a analítica de sang, prova d'esforç amb gasos i un ecocardiograma. Per a les proves cardiològiques s'ha comptat amb la participació per part de IMEDUCV del Dr. Óscar Fabregat.

TAGS: