Així serà la pretemporada masculina del Valencia Basket 2020-21

13/08/2020

Ja es coneixen els 5 partits que formaran la pretemporada masculina del València Basket, el primer partit tindrà lloc el 28 d'agost a Salou davant el reforçat Joventut de Badalona. Els altres quatre partits són els ja anunciats del torneig triangular a Múrcia davant Unicaja i UCAM, i el Torneig organitzat al costat de la Turkish Airlines Euroleague que es disputarà a la Fonteta davant Olympiacos, Bayern Munic i ASVEL. S'informarà de les novetats respecte a retransmissions d’estos partits per televisió.

 

Partits contra rivals de la Lliga Endesa i de la Turkish Airlines Euroleague per a preparar el camí de cara a una llarga i dura temporada 2020-21. La presència de públic vindrà determinada per les indicacions de les autoritats sanitàries.

 

La primera cita tindrà lloc el divendres dia 28 d'agost a les 19.30 hores en la localitat de Salou, davant el reforçat Joventut de Badalona dels ex taronja Pau Ribas o Carles Duran, i que a més del mateix Pau, ha incorporat a reforços de la talla de Ante Tomic, Vladimir Brodzianski o Ferran Bassas.

 

A continuació, els 4 amistosos ja anunciats, viatge fins a Múrcia per al ja anunciat triangular davant UCAM Murcia i Unicaja, acabant la pretemporada amb el Torneig organitzat al costat de la Turkish Airlines Euroleague a València els dies 15 i 16 de setembre en el qual participaran Olympiacos, Bayern Munic i ASVEL.

 

Dia

Hora

Rival

Lloc

28/08

19:30h

Joventut de Badalona

Salou

03/09

S/C

Unicaja Málaga

Murcia

04/09

S/C

UCAM Murcia

Murcia

15/09

S/C

Bayern/Olympiacos/ASVEL

Fonteta

16/09

S/C

Bayern/Olympiacos/ASVEL

Fonteta


  


TAGS: