Klemen Prepelic completa el seu fitxatge amb Valencia Basket

16/08/2020

Klemen Prepelic (1.91m, Maribor (Eslovènia), 20/10/1992, 27 anys) ja és oficialment nou jugador de Valencia Basket per a les dues pròximes temporades, amb una tercera opcional, després de completar satisfactòriament la revisió mèdica i física.

 

Revisió en IMEDUCV Alt Rendiment Esportiu

El jugador eslové va passar la revisió mèdica, així com les proves cardiològiques i d'esforç en ‘IMEDUCV Alt Rendiment Esportiu’, el nou servici de medicina esportiva posada en marxa recentment per IMED i la Universitat Catòlica de València. Klemen Prepelic es va sotmetre a les revisions mèdiques prèvies a l'inici de l'activitat esportiva, a una analítica de sang i orina, a proves COVID, a una densitometría i una antropometría, proves controlades pels doctors del Valencia Basket Dr. José Antonio Ferrero i Dr. Álvaro Sala, al costat del Dr. Vicente Ferrer de IMEDUCV, amb resultat satisfactori.

 

Tot el reconeixement va tindre lloc dins de les instal·lacions del nou servici, situades al costat de l'Hospital IMED València. Prepelic va ser sotmés a una analítica de sang, prova d'esforç amb gasos i un ecocardiograma. Per a les proves cardiològiques s'ha comptat amb la participació per part de IMEDUCV del Dr. Óscar Fabregat.


TAGS: