Anna Gómez: “El Club ha donat un pas avant”

18/08/2020

El Valencia Basket ja dóna els seus primers passos de cara a la temporada que comença. El nou projecte ja treballa estos dies en L’Alqueria del Basket, amb moltes cares noves, il·lusions renovades i una base important de jugadores que es mantenen respecte al passat any. Una d'elles és la capitana, Anna Gómez, que atenia als mitjans de comunicació després de la primera sessió oberta de la pretemporada.

 

“Estic agraïda al Club per l'esforç de tots els treballadors perquè es donen les condicions adequades perquè entrenem” deia, abans d'analitzar una plantilla que li pareix ambiciosa. “Sols fa falta veure el roster, és positiu. El Club ha donat un pas avant, però açò acaba de començar, falten incorporacions per arribar, però estem amb moltes ganes de començar i fer-ho amb molta personalitat” explicava.

 

“El Club ho ha fet molt bé. Portem 2-3 anys amb el mateix projecte avançant cada vegada un poc més i això és important, tenim una base d'espanyoles important, algunes que han tornat d'Europa, i ens van a ajudar molt” deia la capitana.

 

La situació no deixa de ser diferent de la d'altres anys, però han sabut adaptar-se. “És tot atípic i diferent però el Club fa un esforç perquè tots treballem en bones condicions. Tots tenim una responsabilitat ara, serà difícil l'inici amb una Supercopa exigent, però sabem que hem de fer un pas més i intentar jugar una final” concloïa.

 

Rubén Burgos també analitzava com ha sigut l'estiu taronja. “Ens hem anat adaptant a la situació i a les normes de les institucions pertinents. El treball sempre ha sigut bo en totes les fases d'este procés. Hem estat pendent sempre de continuar. Vam fer el workout a manera de pre pretemporada, i ara ens preparem per a una competició que està molt prop amb il·lusió i moltes ganes. Ha sigut progressiu però hem tingut els mitjans per a adaptar-nos i fer el nostre treball” deia el tècnic. 


TAGS: