Els jugadors de Valencia Basket trien els seus dorsals per a la temporada 2020-21

20/08/2020

Ja es coneixen els dorsals del primer equip masculí del Valencia Basket per a la temporada 2020-21. Les novetats han arribat per part de les noves incorporacions, ja que els nou jugadors que seguixen de la campanya passada mantenen el número que van defensar el curs anterior. El capità Bojan Dubljevic començarà la seua novena temporada amb el #14, el base belga Sam Van Rossom la seua huitena campanya amb el #9 a l'esquena, Guillem Vives la seua setena temporada amb el #16 o Fernando San Emeterio defensarà la nostra camiseta amb el número #19 per sisena campanya consecutiva.

 

Algunes de les incorporacions han pogut triar el seu número preferit. Nikola Kalinic ha trobat lliure el #12, el seu dorsal preferit des de l'inici de la seua carrera en el Spartak Subotica i que ha lluït més recentment en Estrela Roja i Fenerbahçe. També repetix el número que portava en l'equip turc l'ala-pivot Derrick Williams, que s'ha decantat pel #21. De la mateixa manera, Jaime Pradilla manté el seu dorsal de la passada campanya i defensarà la camiseta taronja amb el #4 amb el qual va destacar en la Fase Final de la Liga Endesa en les files del Casademont Zaragoza.

 

Dos han sigut els jugadors que s'han vist forçats a canviar el seu número preferit. El base islandés Martin Hermannsson s'ha trobat amb què el seu habitual dorsal 15 està retirat en l'equip masculí taronja pel que ha hagut de decantar-se per una alternativa, en este cas per posar-se el #24. Per part seua, Klemen Prepelic s'ha trobat que tant el seu número habitual (el 10) com el 7 que porta en la selecció eslovena estaven ocupats, per la qual cosa ha optat per posar-se el #3 en la seua estrena com taronja.


TAGS: