Europcar renova com a patrocinador oficial del Valencia Basket

21/08/2020

Europcar i Valencia Basket han arribat a un acord perquè esta empresa es mantinga en la família de patrocinadors oficials de l'entitat taronja durant la temporada 2020-21 en qualitat d’ “empresa oficial de lloguer de vehicles del Valencia Basket”. Europcar es va convertir en patrocinador del nostre Club en la temporada 2011-12, sent partícep dels èxits de les últimes campanyes.

 

Com a patrocinador taronja, esta empresa de lloguer de vehicles tindrà presència en els partits tant masculins com femenins en diferents suports, encarregant-se de l'animació com a patrocinador principal en un partit de l'equip masculí i un altre de l'equip femení de la nova temporada. La seua presència visual en el pavelló es repartirà a la Fonteta entre la publicitat estàtica, les pantalles LED i les lones de pista.

 

Europcar Mobility Group és una empresa de lloguer de vehicles nascuda a França en 1949 i que ha crescut sense parar fins a convertir-se en un dels líders mundials del seu sector, operant en 140 països amb més de 9,5 milions de clients satisfets en tot el planeta. Europcar Mobility Group desenvolupa ofertes, serveis i programes per a facilitar la mobilitat de tots, amb l'objectiu de facilitar l'accés tant a individus com a grups de persones a este gran nou món de la mobilitat, amb un especial èmfasi a donar solucions a les persones amb mobilitat reduïda, clients amb capacitat econòmica limitada i als joves menys afavorits.


TAGS: