Sastre: “Estem treballant molt dur per a intentar ser el millor equip possible”

22/08/2020

Abans de disfrutar del seu primer dia de descans des que va començar el treball col·lectiu en la pretemporada, l'escorta Joan Sastre ha fet una valoració d'estos primers dies d'entrenament. Però primer ha tirat la vista arrere per a reconéixer que “ha sigut un estiu diferent a altres anys però hi ha hagut temps per a tot. Hi ha hagut temps per a desconnectar i oblidar-se un poc del bàsquet. Però també per a continuar treballant i arribar en forma a esta pretemporada. És cert que individualment hem treballat bastant a casa. I quan arribàrem ací vam fer unes quantes sessions individuals abans de començar col·lectivament. És cert que els entrenaments de grup han començat sent forts i durs però amb bones sensacions tots, moltes coses de l'any passat. Els que ja portem uns anys ací hem d'intentar ajudar al fet que els nous s'adapten els més ràpid possible”.

 

El jugador balear no dubta a assenyalar que “a mi m'agrada molt la plantilla que tenim. Però després hi ha molts factors que cal treballar. Cal aconseguir que siguem un equip, que ens entenguem. I per a això estan els entrenaments que estem fent ara, per a intentar ser el millor equip possible. Per noms, individualitats, tenim bons jugadors. Però cal intentar unir tot això perquè després funcione com a equip”.

 

Preguntat per les seues primeres sensacions amb les noves incorporacions, Sastre reconeix que “és prompte encara per a parlar de l'adaptació dels nous”, però deixa clar que “els quatre o cinc dies que portem amb ells entrenant els veig bastant bé. Els veig predisposats a treballar, a voler aprendre ràpid tot el sistema de l'entrenador. Crec que més prompte que tard s'adaptaran tots els jugadors nous bastant bé”.

 

L'entrenador Ponsarnau declarava el dimecres que esta temporada la seua plantilla ha d'estar preparada per a tot, com el cos de bombers. Joan està d'acord, encara que tracta de no gastar energia pensant en el que vindrà: “Em sembla un bon exemple. Cal intentar pensar el menys possible en el que puga passar en el futur. Si jugarem, si no. Cal intentar evadir-se un poc de tot això i pensar en el dia a dia. Treballar sense mirar més enllà. Hui toca això, doncs això. I ja anirem veient. Pensar coses que poden passar i que no al final no servix de res perquè ningú ho sap. Així que el millor és estar centrat en el teu dia a dia i ja vorem què passa”.

 


TAGS: