Oscar Mayer amplia dues temporades més el seu compromís amb Valencia Basket

23/08/2020

Oscar Mayer i Valencia Basket han arribat a un acord perquè esta empresa es mantinga en la família de patrocinadors oficials de l'entitat taronja per a les dues pròximes temporades, allargant una fructífera relació comercial que esta temporada celebrarà la seua primera dècada de duració i que s'estendrà fins al final de la temporada 2021-22. Un temps en el qual Oscar Mayer ha fet costat al Club compartint el decenni més exitós de la seua història.

 

Com a patrocinador taronja, esta empresa d'alimentació mantindrà els seus suports habituals. Oscar Mayer s'encarregarà de l'animació de fins a quatre partits diferents per temporada, desenvolupant una de les iniciatives més apreciades pels nostres seguidors com l'oferta de hot dog + refresc, portant a la seua mascota Oscar o tematitzant el pavelló amb els seus colors corporatius. La seua presència visual en el pavelló es repartirà a la Fonteta entre la publicitat estàtica, les pantalles LED i la tematització de les barres del pavelló durant els partits.

 

Oscar Mayer compta amb més d'un segle d'experiència en la fabricació de productes carnis que li han convertit en un dels líders mundials del seu sector gràcies al seu compromís amb la qualitat i l'evolució permanent. A més ha demostrat un profund compromís amb l'esport del bàsquet, com demostren iniciatives com l'Oscar Mayer Basket Experience


TAGS: