Jaime Pradilla i Raquel Carrera, presentats en L’Alqueria de la mà de B the travel brand

25/08/2020

L'ala-pivot Jaime Pradilla (2.02m, Zaragoza, 03/01/2001, 19 anys) i la pivot Raquel Carrera (1.88m, Orense, 31/10/2001, 18 anys) han sigut presentats este matí com a nous jugadors del Valencia Basket en un acte que ha tingut lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket amb el patrocini de B the travel brand. L'interior saragossà va rubricar este estiu un contracte per a les quatre pròximes temporades, mentre que la pivot gallega torna després de passar cedida en el Kutxabank Araski la primera de les cinc temporades que va signar amb el nostre Club en l'estiu de 2019.

 

Jaime Pradilla va debutar en la Liga Endesa en la temporada 2018-19 amb 17 anys i encara que va disputar la major part de la temporada 2019-20 cedit en el Chocolates Trapa Palència de la LEB Or, va tornar al Casademont Zaragoza per a disputar la Fase Final de la Liga Endesa que es va jugar a la Fonteta. En eixes cinc encontres va tindre una actuació destacable amb una mitjana de 8 punts, 3,2 rebots i 9,4 de valoració, brillant especialment amb 14 punts, 7 rebots i 23 de valoració davant el Herbalife Gran Canària.

 

Per part seua, Raquel Carrera torna a Valencia Basket amb quatre temporades de contracte per davant després d'estrenar-se amb la seua primera temporada en la màxima categoria del bàsquet espanyol amb el Araski amb una mitjana de 6 punts, 4,5 rebots i 8,3 de valoració disputant un poc més de 21 minuts de mitjana en un equip que va acabar com el cinqué classificat de la competició nacional. Eixe rendiment va fer que Carrera fóra guardonada per la Liga Femenina Endesa com la jugadora sub23 nacional amb major projecció de la competició.

 

Boris Daroz, director de botiga, grups i operacions especials de B the travel brand, ha sigut el representant de l'empresa patrocinadora de l'esdeveniment d'este matí i ha començat el torn d'intervencions per a assenyalar que “B the travel brand és una marca viatgera especialitzada en l'esport, i el que volem reivindicar en esta excepcionalitat és que és quan més units hem d'estar. Així que volem reivindicar la nostra vinculació amb l'esport i els seus valors i estem molt orgullosos de ser patrocinadors de Valencia Basket, un club compromés que demostra que és part activa de l'esport a Espanya. Tenim com a objectiu ajudar clubs i a esportistes a complir els seus somnis, somnis que estem segurs que hui estan complint els nostres dos protagonistes"

 

El president Vicente Solá ha obert el seu discurs celebrant eixa ampliació per dues temporades més de l'acord de B the travel brand com a agència de viatges oficial de Valencia Basket i ha destacat que “la que començarà serà la huitena temporada consecutiva en la qual B the travel brand s'ocupe de que portem el nom del nostre Club per Espanya i per Europa d'una forma ràpida, eficient i segura. Una cosa fonamental en estos moments que estem vivint. Amb esta nova vinculació, la nostra relació professional i d'amistat amb ells es prolonga com a mínim fins a 2022”

 

Per a escenificar eixe acord, el president Solá li ha fet entrega a Boris Daroz d'una camiseta oficial amb el nom d'esta empresa i la llegenda “2013-2022” en referència a la duració del satisfactori compromís entre les dues parts.

 

El president taronja ha donat la benvinguda tant a Jaime Pradilla com a Raquel Carrera destacant en primer lloc els seus punts en comú, assenyalant que arriben al nostre Club “dos joves jugadors interiors que ja han demostrat un present més que interessant i amb una projecció increïble que defensaran els nostres colors durant molt de temps. Dos jugadors fixos en les categories inferiors de la selecció i clars exponents del futur relleu generacional en la pintura d'Espanya. A més d'apostes de futur, els dos són realitats de present que de ben segur ajudaran molt a l'equip des del primer dia”.

 

Sobre Raquel Carrera, Solá ha considerat que “ha aprofitat eixa primera experiència cedida no només per a aclimatar-se a la nova categoria sinó per a començar ja a destacar com una de les millors interiors nacionals. Demostrant en la seua estrena en l'elit que amb eixa barreja de potència i velocitat d'execució de la qual fa gala en la pintura està preparada per a continuar afrontant nous reptes”.

 

I parlant sobre Jaime Pradilla, el president taronja ha destacat que “ha anat cremant etapes durant tota la seua trajectòria, dominant en categories inferiors sent quasi sempre el més jove sobre la pista. En el seu camí ha anat deixant a cada pas mostres del seu excel·lent joc d'esquena, d'un instint especial per al rebot i d'un cada vegada més millorat tir exterior. La passada temporada, Pradilla va tornar al Casademont Zaragoza per a disputar la Fase Final de la Liga Endesa del passat mes de juny i ens va encisar amb la seua evolució en menys d'una temporada. Sens dubte es podrà beneficiar d'esta oportunitat per a continuar amb el seu creixement i continuar desenvolupant-se com a jugador”

 

Han tancat l'acte els protagonistes sobre la pista, primer amb les paraules de Raquel Carrera, que ha volgut “donar-li les gràcies al Club per donar-me l'oportunitat de poder continuar formant-me ací quatre anys més i continuar creixent com a jugadora, és un club que aposta per la gent jove i es demostra amb el planter, es veu moltíssim el treball. Enguany tenim un projecte molt ambiciós que gaudirem moltíssim tant nosaltres com els aficionats”.

 

Ha posat el colofó Jaime Pradilla, deixant clar que “no m'agrada comparar-me amb ningú, cadascun té la seua manera de ser. Vinc a treballar a ajudar l'equip al Club a créixer, continuar fent-lo tant ells com jo i poder arribar pel cap alt alt. No em fixe en el que ha passat abans sinó en el treball que desenvoluparé jo”.


TAGS: