Celeste Trahan-Davis supera el reconeixement i ja és taronja

25/08/2020

Celeste Trahan-Davis (pívot, 1.86, 34 anys) ha superat este matí les pertinents proves mèdiques en L’Alqueria del Basket i tanca així el seu fitxatge pel Club per a la pròxima temporada. L'americana va arribar anit a terres valencianes, es troba en un gran estat de forma i ha pogut conéixer ja hui les seues companyes i staff, a més de visitar la casa del bàsquet europeu de formació. Celeste serà presentada demà junt amb Nikola Kalinic.

 

Celeste Trahan Davis va ser considerada quan va acabar la seua etapa universitària en 2008 una de les millors jugadores de la NCAA II de tots els temps. Poc tardaria a començar la seua aventura europea donant els seus primers passos amb el Friburg alemany per a passar després per la lliga suïssa i acabar recalant en el Kibirkstis lituà amb el que va debutar en Eurocup en una temporada en què també va provar l'experiència del bàsquet luxemburgués. A partir d'ací, es va assentar com una de les millors jugadores d'Eurolliga amb l'equip belga Royal Castors Braine, en el qual ha sigut una autèntica líder en les últimes temporades destacant a més de en anotació, en la faceta rebotedora on és una autèntica especialista.

 

Es tracta d'una jugadora de gran experiència que la passada campanya se'n va anar fins als 15.1 punts i 9.2 rebots per a 18.9 de valoració en la lliga belga, a més d'amitjanar 15.3 punts i 10.4 rebots per a 20 de valoració en l'Eurolliga, xifres que la van fer col·locar-se entre les 10 millors anotadores de la competició, sent a més la tercera millor rebotejadora i la quinta en valoració per partit.


TAGS: