Doble prova de pretemporada per a l'equip femení abans de la Supercopa

28/08/2020

Valencia Basket afrontarà dos amistosos de pretemporada en els pròxims dies que serviran per a afinar la preparació de la Supercopa que disputarà per primera vegada en la seua història en terres basques, mesurant-se a Lointek Gernika en la semifinal. Les de Rubén Burgos començaran així amb els primers test seriosos de cara a la primera possibilitat de lluitar per un títol.

 

Ambdós proves es disputaran a porta tancada en L’Alqueria del Basket. La primera d'elles tindrà lloc demà, dissabte 29 d'agost, amb un rival de Lliga Femenina Endesa. Es tracta de l'acabat d'ascendir Movistar Estudiantes, que visitarà la casa del bàsquet europeu de formació amb una ex taronja entre les seues files, com és el cas de Jana Raman. El partit es disputarà a les 13h.

 

L'equip madrileny ha compost una plantilla molt competitiva per al seu retorn a primera divisió. A la qualitat que ja unia en Lliga Femenina 2, sumant 21 victòries en 22 partits, s'unixen jugadores de la talla de Arica Carter, Antonye Nyingifa o Sofía da Silva, amb gran experiència en el nostre bàsquet, a més de la incorporació de Jana. Carmen Gran i Meli Gretter són les altres altes d'un equip que vol tornar a assentar-se entre els grans.

 

El segon partit tindrà lloc el dilluns, 31 d'agost, també en la pista central de L’Alqueria del Basket. El rival, serà Spar Girona, un dels equips més potents del nostre bàsquet, que serà una prova exigent per a les de Rubén Burgos. El partit es disputarà a les 19h, i també suposarà la tornada d'una ex com Julia Reisingerová.

 

Ambdós partits, a porta tancada, no tindran televisió. Es podrà seguir l'avanç del marcador a través de les xarxes socials del Club.


TAGS: