Van Rossom: “Bones sensacions per a començar, segur que a poc a poc anirem a més”

30/08/2020

El base de Valencia Basket Sam Van Rossom destacava després del primer compromís de l'estiu, el jugat el divendres a Salou, que “va ser un primer partit de pretemporada, buscant ritme. Crec que l'equip, sobretot en la primera part, va estar molt bé. En la segona va haver-hi més coses sobre les quals hem de treballar. Però en general crec que vam donar bastant bona imatge, anem agafant el ritme dels partits i segur que a poc a poc anirem a més”.

 

Eixe encontre va suposar l'estrena de quatre de les cinc incorporacions d'este estiu. El director de joc belga assenyala que en línies generals “els nous estan ja ben integrats en l'equip, portem quasi deu dies entrenant ara mateix, així que a poc a poc van agafant tots els sistemes i totes les maneres de jugar en defensa i la seua adaptació va bé”.

 

Van Rossom recordava que “començàrem tard la pretemporada, molts equips han començat abans. Però el nostre staff ha triat que començàrem un poc més tard però que tots havíem de vindre ben preparats i així ens hem pogut botar la primera setmana més tranquil·la de pretemporada ja que hem treballat durant tot l'estiu. Això ens ha permés començar directament amb el 5x5 i es nota que ja portem alguns entrenaments fent els atacs, també en defensa hem vist algunes coses bones. Però és clar que encara hi ha marge de millora”.

 

A nivell personal, el base belga confessa que “jo em sent bé, físicament bé. Ara agafant la forma una altra vegada, que portem sis o set setmanes sense competir una altra vegada. Tractant d'agafar la forma en els partits amistosos i després preparar-nos per a estar bé per a l'inici de la Lliga”.


TAGS: