Les oficines i la botiga oficial de la Fonteta recuperen el seu horari habitual

30/08/2020

Les oficines del Club i la botiga oficial del Valencia Basket a la Fonteta recuperen a partir de demà dilluns 31 d'agost el seu horari habitual d'atenció al públic. Les oficines de l'entitat taronja, situades en el Pavelló de la Font de Sant Lluís, estaran a la disposició dels seus aficionats de dilluns a divendres de 9:30h a 14:00h i de 15:00h a 19:00h.

 

La botiga oficial de la Fonteta recupera també el seu horari habitual, estant disponible de dilluns a divendres de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h. A més, els dies del cap de setmana amb activitat la botiga també estarà oberta durant el transcurs de l'esdeveniment, obrint des de l'obertura de portes del pavelló per al partit. Cal recordar que el catàleg de productes taronja està a la disposició dels seguidors les 24 hores del dia a través de la botiga on-line.

 

La botiga de L’Alqueria del Basket, per part seua, manté el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h), com ha fet durant tot l'estiu. Existix la possibilitat que en determinades jornades poguera ampliar-se este horari segons l'activitat del dia. El mateix ocorrerà amb els caps de setmana. En cas d'haver-hi actes o esdeveniments programats en L’Alqueria del Basket, la botiga estarà oberta al públic en l'horari en què es duguen a terme estes activitats.


TAGS: