Derrick Williams, presentat en L’Alqueria del Basket amb el suport de Pamesa Cerámica

31/08/2020

L'ala-pivot Derrick Williams (2.03m, Bellflower, Califòrnia (Estats Units), 25/05/1991, 29 anys) ha sigut presentat este matí com a nou jugador del Valencia Basket en un acte que ha tingut lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket amb el patrocini de Pamesa Cerámica. L'interior nord-americà, que arriba al nostre Club procedent del Fenerbahçe turc, s'ha compromés a defensar la camiseta taronja durant la temporada 2020-21.

 

Derrick Williams viurà a València la seua tercera experiència a Europa, on sempre ha competit en equips de Turkish Airlines Euroleague. Després d'un excel·lent pas per la universitat d'Arizona i ser triat en el número 2 del draft de la NBA, va tindre una carrera en la millor lliga del món de 7 temporades i 428 partits. El seu periple internacional va començar a la Xina, on va jugar una temporada abans d'enrolar-se en el Bayern Munic per a la temporada 2018-19. Entre el conjunt alemany i el Fenerbahçe acumula 57 aparicions en la màxima competició continental, amb una mitjana de 12,4 punts i 4 rebots per encontre.

 

Jorge Bauset, hui en representació de Pamesa Cerámica en esta presentació de Derrick Williams, ha volgut assenyalar que “per a Pamesa és un honor continuar tants anys amb el Valencia Basket. Estem orgullosos d'haver estat tants anys i mantindre este vincle que esperem que dure molts altres anys més. Creiem que Derrick és un dels fitxatges de l'any en tot el concert Eurolliga i a nivell europeu i estic segur que serà un gran jugador per al nostre equip”.

 

El president Vicente Solá ha obert el seu discurs agraint a Pamesa Cerámica el seu patrocini de l'esdeveniment d'este matí i que “ens continuen recolzant com han fet cada dia des del principi. Com porten fent sense fallar mai a eixe compromís durant les nostres 34 temporades com a Club. La unió entre Pamesa i el nostre Club ha sigut tan estreta i tan sòlida que Pamesa Cerámica es manté amb el pas dels anys com el patrocinador més llongeu de la Liga Endesa. No ens podem imaginar el nostre Club sense comptar amb ells al nostre costat. Este matí volem celebrar que eixe vincle es continua mantenint fort i estable”

 

Com a mostra de gratitud per eixe suport incondicional de Pamesa Cerámica, el president Solá li ha fet entrega a Jorge Bauset d'una camiseta commemorativa amb la llegenda “Pamesa Cerámica des de 1986” en record de la trajectòria de totes dues entitats que porten juntes des del principi del nostre Club.

 

El president taronja ha donat la benvinguda a Derrick Williams i després de desitjar-li una ràpida recuperació, ha comentat que “ens porta una potència física i una capacitat atlètica increïbles que a més de posar al servei de l'equip, segur que farà gaudir als nostres aficionats. Però no és només un jugador que anem a vore de manera habitual en les millors jugades de la setmana. Derrick Williams utilitza eixa exuberància atlètica amb l'experiència que ja atresora per a fer-se gran en els dos costats de la pista, per a atacar la cistella amb decisió i per a canviar tirs amb la seua potència de salt. Per a poder defensar sense por de canviar i córrer el camp per a anotar en transició. A tot això cal unir-li un cada vegada més sòlid llançament exterior, ja que la temporada passada va acabar amb un més que interessant 37% en triples en l'Eurolliga”

 

Ha tancat l'acte el propi Derrick Williams, que ha assenyalat que està “desitjant tornar a posar-me en marxa, tothom sap que em vaig lesionar la setmana passada però estic treballant cada dia per a tornar amb l'equip el més ràpid possible. Això és el principal, crec que puc aportar moltes coses a l'equip mentre estiga sa. Vinc a treballar dur, entrenar dur, amb passió i energia. Això ho entregue cada dia, això és del que estic orgullós de mi mateix. Crec que si jugues amb totes eixes qualitats, els errors acaben desapareixent. Un dels motius pel que vaig vindre ací era per a ajudar este equip a guanyar i aconseguir el següent nivell. El creixement es veu temporada rere temporada, es veu a la qualitat dels jugadors, en la qualitat de les instal·lacions d'entrenament i en el nou Arena que està en l'horitzó en un parell d'anys. Tot en este Club està anant cap amunt i volia ser part d'això”.


TAGS: