Entrades a la venda per al debut en Liga Femenina Endesa davant Lointek Gernika

15/09/2020

València Basket es prepara per a l'inici de la Liga Femenina Endesa que tindrà lloc este pròxim dissabte dia 19 a les 19:15h a la Fonteta, des de demà a les 9.30 hores ixen a la venda un total de 250 entrades al preu de 10 euros. Fins al divendres a les 9.30 hores, els abonats del club podran realitzar la compra de manera preferent.

 

A partir de demà, els aficionats que ho desitgen podran adquirir les seues entrades per a presenciar el partit, amb termini preferencial per a abonats. El Club posarà a la venda 250 entrades que, al costat de les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket, completen l'afluència de 400 persones permesa per les autoritats per a aquest esdeveniment atenent mesures sanitàries.

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial de dos dies per a adquirir les entrades. A partir de demà dimecres a les 9.30 hores s'iniciarà aqueix termini que finalitzarà el divendres a les 9.30 hores. A partir d'aqueix moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central, lateral i corba.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a aquest partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans mencionats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

  • Respectar la distància mínima de 1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.
  • Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.
  • Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a grada, servicis i botiga oficial.
  • Distància de seguretat entre aficionats en les grades i localitats, seguint allò que s'ha ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.
Ús obligatori de màscara en tot moment


TAGS: