Valencia Basket s'emporta el We’Re Back Preseason Tour (66-77)

16/09/2020

El conjunt taronja supera al LDLC Asvel gràcies a un gran joc coral, aconseguint la seua segona victòria en dos dies. Aquest partit posa fi a la pretemporada, per la qual cosa arriba el moment de posar la vista a l'inici de la temporada, diumenge que ve a les 18.30 hores en la pista de l'actual campió de la Lliga Endesa, el TD Baskonia.

Ponsarnau va apostar per Vives-Sastre-Kalinic-Labeyrie-Dubljevic d'eixida. Els taronja van començar manant gràcies a la mobilitat de Dubljevic sobre Fall. La bona faena de Dubi era continuat per un inspirat Tobey, de nou, els dos interiors ampliaven les distàncies. Una bomba de Hermannsson deixava el 15-29 al final del primer.

Els francesos van reaccionar amb un 7-0 d'eixida per al 22-29, però València Basket estava molt entonat, i Hermannsson mitjançant, tornaria prompte a manar per més de 10 punts 24-36. Jaime Pradilla disputaria en aquest segon quart els seus primers minuts del torneig. Dues cistelles de Jaime posaven la màxima amb el +14 i 26-40 poc després del descans. Els taronja manarien per 2 en l'intermedi, 36-46, amb Tobey 10 i Dubi 8 com a màxims anotadors.

En el tercer, igualtat respecte al descans entre tots dos equips, amb Joan Sastre destacant pels taronja perquè la renda superara els deu punts en diverses fases. Norris Cole ho deixaria en 10 quasi sobre la botzina, 50-60.

En l'últim, els francesos van tirar la resta per a enganxar-se al partit amb la irrupció de Fall, arribant a baixar a 6 punts. Però Valencia Basket va tancar el partit per a aconseguir el títol amb una certa solvencia.