Ponsarnau: “Adaptar-nos i preparar-nos per a jugar, quan siga, contra un bon equip com Andorra”

22/09/2020

L'entrenador Jaume Ponsarnau ha realitzat un repàs a l'actualitat taronja en un acte que ha servit a més per a celebrar el 25é aniversari del patrocini d'Autos Montalt al Valencia Basket i que s'ha celebrat este matí, com ja és una tradició prèvia al primer partit com a local de l'equip taronja, en el Concessionari Ford Montalt de Xirivella.

 

La compareixença ha vingut marcada per l'anunci de que l’encontre davant MoraBanc Andorra, que estava programat per a demà dimecres a les 19.00 hores, ha sigut ajornat per dos positius asimptomàtics de COVID-19 en l'equip visitant. Mentre es fixa una nova data per al compromís, Ponsarnau deixa clar que el seu equip ha d'estar preparat per a afrontar convenientment este partit, independentment del moment en el qual es dispute finalment: “Vorem quan juguem. Ens preparem per a jugar no demà, sinó despús-demà, o a l'altre, quan siga. Ens hem de preparar per a jugar contra un bon equip, que està amb una sensació competitiva molt bona i que en la primera jornada va jugar molt bé, aclaparador a nivell físic contra el seu rival. Parlem d'un equip dels quals ha fet realment un pas endavant i no creguem que està a un nivell de forma inferior al Baskonia. També és un equip que juga agressiu i que té una filosofia que haurem de saber atacar. Hem tingut un bon regal, que és el partit de la setmana passada contra Baskonia, que ens va ensenyar moltes de les coses que havíem de millorar i sens dubte contra Andorra haurem de fer-ho”.

 

Del MoraBanc Andorra, Ponsarnau destaca que “és un equip que juga amb molt de ritme, molt ràpid, crec que és candidat a ser l'equip amb millor contraatac de la Liga Endesa i això ens exigirà fer el millor treball possible a nivell d'energia i d'esforç. I evidentment en la competició del ritme estar bé en coses com el rebot, les pèrdues i les nostres carreres cap arrere per a parar el seu contraatac”.

 

Preguntat sobre en que afecta a la planificació esportiva l'ajornament d'este partit, el tècnic taronja va assenyalar que “tindrem la primera experiència d'haver de canviar els plans, hui hem hagut de fer-ho durant l'entrenament, que és quan hem sabut això de l'ajornament. Demà anirem a entrenar com si jugàrem l'endemà i eixa és la idea. I si no és així, com si jugàrem al cap de dos dies. Recordant l'exemple dels bombers, nosaltres hem d'adaptar-nos, estar preparats cada dia per a jugar el partit. Intentarem adaptar-nos a una situació que és anòmala i diferent, però que pinta que no serà molt anòmala durant la temporada”.

 

Ponsarnau compte en estos moments amb tota la seua plantilla disponible a excepció del serbi Vanja Marinkovic, del qual l'entrenador taronja ha assenyalat que “no està bé encara. Ha tingut millores en els últims dies però no per a pensar que puga estar disponible per al pròxim partit ni per al següent, depenent de quan es jugue”.

 

Noces de plata en el patrocini de Ford Montalt

Esta compareixença també ha servit per a escenificar la renovació de l'acord de col·laboració entre Ford Montalt i Valencia Basket per a una temporada més. Des que en 1996 creuaren els seus camins, amb l'actual seran ja 25 temporades les que totes dues parts han treballat juntes, convertint a esta empresa concessionària d'automòbils en un dels patrocinadors oficials d'automoció més longeus de la Liga Endesa.

 

El director general de Ford Montalt, Bartolomé Poyatos, ha volgut recalcar que “enguany per a nosaltres és molt important perquè complim 25 anys de col·laboració, tots ells continuats. És una cosa que descriu clarament quina és la filosofia de les dues organitzacions, que és l'estabilitat en les relacions i cuidar als treballadors, als clients i als col·laboradors. A més Autos Montalt complix 50 anys, per la qual cosa celebrem les noces de plata amb Valencia Basket i les noces d'or des que Autos Montalt es va constituir. Estem molt agraïts al fet que sempre es confie en nosaltres, en actes tan especials com el de hui”.

 

El president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha assenyalat que “Ford Montalt porta 25 anys sent un dels motors del nostre club, apostant per nosaltres, compartint reptes, valors i il·lusió. Il·lusió renovada davant un any de què esperem moltes alegries i en el qual estem segurs de continuar fent passos i consolidant-nos entre els millors projectes del continent. És una enorme alegria poder celebrar que renovem el nostre acord de col·laboració i que Grup Montalt continuarà fent costat als nostres primers equips la pròxima temporada. Continuarem junts perquè, després de més de dues dècades en les quals els nostres abonats han gaudit d'enormes avantatges a l'hora d'adquirir vehicles en este concessionari, un exemple dels quals ajuden a fer créixer ja no només a Valencia Basket, sinó al nostre esport en general”.

 

Per part seua, l'entrenador Jaume Ponsarnau s'ha unit al reconeixement taronja al patrocinador assenyalant que “estos 25 anys signifiquen un valor que l'equip de Valencia Basket volem tindre, que és la perseverança. Gràcies per ensenyar-nos este camí i el compromís és que el grup al qual entrene serà perseverant. El diumenge passat, malgrat fer un mal partit, malgrat no trobar moltes confiances, malgrat no ser l'equip que volíem ser, sí que vam ser perseverants per a canviar la situació i competir de la forma que trobàrem per a competir en eixe partit i arribar al final amb opcions. El nostre compromís és aprofitar el vostre exemple”.

 

Per a commemorar este aniversari tan especial, el director general de Ford Montalt, Bartolomé Poyatos, ha rebut una camiseta de joc del Valencia Basket commemorativa en la qual es podia llegir la llegenda “Ford Montalt, 25 anys junts”.


TAGS: