Sastreria Jajoan repetix per tercera temporada com a proveïdor oficial de tratges del Valencia Baske

29/09/2020

L'elegància dels dissenys fets a mida de Sastrería Jajoan continuaran vestint els jugadors i cossos tècnics del Valencia Basket després de l'acord rubricat entre el nostre Club i esta empresa perquè Jajoan es mantinga per tercera temporada consecutiva com el proveïdor dels tratges oficials del Valencia Basket durant esta campanya 2020-21.

 

Els entrenadors, el delegat i el doctor tant del primer equip masculí com del femení del Valencia Basket lluiran durant esta temporada un tratge de llana 100% de color blue night de doble cerillera, combinat amb una camisa de ratlles fina blava i coll italià. Però la gran novetat d'esta temporada és l'abillament que Sastreria Jajoan ha preparat per als desplaçaments de les grans ocasions per a jugadors i tècnics. Este nou outfit consistirà en uns pantalons casuals confeccionats en cotó de color blau marí, combinat amb una camisa model polera de teixit Oxford en color blau.

 

Com a patrocinador taronja, l'emblema de Sastrería Jajoan apareixerà en el pavelló en els partits tant masculins com femenins en diferents suports, amb una presència visual que es repartirà a la Fonteta entre la publicitat estàtica, les pantalles LED i les lones de pista. A més, tal com ha fet durant les dues últimes temporades, la designació del millor jugador de Valencia Basket en cada partit del primer equip masculí comptarà amb el patrocini de Jajoan, que premiarà al “Jugador amb més estil”.

 

Amb la tradició i l'experiència d'un negoci que va fer els seus primers passos a la fi de la dècada dels 60, esta empresa familiar s'ha reinventat amb l'entrada de la segona generació amb la idea fixa de ‘democratitzar la sastrería’. Jajoan compta actualment amb una xarxa de sis sastreries i una boutique a Madrid, Barcelona, Bilbao i València. El de la nostra ciutat és l'establiment d'obertura més recent de Sastrería Jajoan i es troba en C/Joaquín Costa, 29.


TAGS: