El públic tornarà a la Fonteta per a un partit oficial de l'equip masculí 7 mesos després

29/09/2020

Valencia Basket arranca la seua participació en la Turkish Airlines Euroleague el dijous 1 d'octubre a les 21.00 hores mesurant-se al LDLC ASVEL Villeurbanne, en un partit en el qual fins a 400 persones podran assistir atenent les mesures sanitàries imposades per les autoritats. El retorn d'una part de l'afició a la Fonteta per a un partit oficial del primer equip masculí ocorrerà exactament set mesos després de l'últim partit en el qual els homes de Jaume Ponsarnau van comptar amb el suport de la graderia. Hauran passat 214 dies des d'aquell 1 de març de 2020, quan el quadre taronja es va imposar al San Pablo Burgos per 95-66 amb 6.785 espectadors en la graderia. Els aficionats que van comprar la targeta #EActiBasket tenen inclòs este partit davant l'equip francés, mentre que encara queden entrades disponibles per al dijous ací.

 

El segon capità Sam Van Rossom assenyalava després de la sessió d'entrenament d'este matí que “estem contents que puguem comptar amb alguns de vosaltres en el pròxim partit, segur que ho notem nosaltres també”. El base belga protagonitza un vídeo al costat de diversos dels seus companys en el qual mostren les seues ganes per este retrobament amb una part de l'afició baix el lema “Ens veiem a la Fonteta”.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web oficial en el següent enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra on-line, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra. El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, que es poden consultar punxant en este enllaç.


TAGS: