Herbolari Navarro renova una temporada més com a patrocinador del Valencia Basket

01/10/2020

Herbolari Navarro continuarà lligant el seu nom amb el nostre després de l'acord rubricat entre el nostre Club i esta empresa valenciana perquè es mantinga com a patrocinador oficial del Valencia Basket per a esta temporada 2020-21. D'esta manera, Herbolari Navarro continuarà cuidant durant esta campanya de la salut dels nostres jugadors i jugadores amb els seus productes multivitamínics i suplements nutricionals.

 

Des que la relació entre Valencia Basket i Herbolari Navarro començara fa una dècada, a l'inici de la temporada 2010-11, els establiments d'esta empresa han acollit esdeveniments molt significatius com a presentacions de jugadors o renovacions de capitans per a celebrar les successives renovacions d'este patrocini. En este cas, Herbolari Navarro patrocinarà l'última presentació del nostre primer equip femení, la pivot alemanya Marie Gülich, en un esdeveniment que tindrà lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket i que servirà a més per a escenificar este acord i com prèvia de l'entrenador Rubén Burgos del seu partit del dissabte 3 davant Casademont Saragossa.

 

Com a patrocinador taronja, Herbolari Navarro tindrà presència en els partits tant masculins com femenins en diferents suports, encarregant-se de l'animació com a patrocinador principal en un partit de l'equip masculí i un altre de l'equip femení de la nova temporada. La seua presència visual en el pavelló es repartirà a la Fonteta entre la publicitat estàtica, les pantalles LED i la web oficial del Club, a més de tematitzar amb el seu logotip l'accés al túnel de vestidors de la Fonteta.

 

Sobre Herbolari Navarro

Herbolari Navarro comença la seua marxa en el sector de la herbodietètica i productes naturals fa quasi 250 anys, en 1771, i ha anat evolucionant amb el pas dels anys per a adaptar la herbodietètica i els productes naturals a les necessitats de cada temps. Encara que l'empresa té una clara vocació familiar, des de la data de la seua fundació fins a l'actualitat, l'activitat s'ha anat transmetent de pares a fills consolidant al mateix temps l’empresa i donant-li el reconeixement del qual hui gaudix la marca, amb botigues al llarg de tota la Comunitat Valenciana i molts altres punts d'Espanya. I havent-se convertit en una empresa referent en l'alimentació, nutrició i dietètica amb productes naturals, la cosmètica natural i els productes de neteja i per a la llar ecològics.


TAGS: