Marie Gülich, presentada amb la colaboració d’Herbolario Navarro

02/10/2020

La jugadora alemanya Marie Gülich (pívot, 1.95, Altenkirchen, Alemanya, 28/05/1994, 26 anys) ja ha sigut presentada com a jugadora del Valencia Basket, junt amb la renovació del patrocini d'Herbolario Navarro per un any, en un acte que ha tingut lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket. Vicente Solá, president del Club i Carolina Girbés, directora de màrqueting d'Herbolari Navarro han acompanyat Marie Gülich.

 

Carolina Girbés ha transmés que “des de Herbolari Navarro estem encantats d'estar ací un altre any més. Són ja nou temporades en què Herbolari Navarro va de la mà del València Basket. Cada dia estem més contents perquè tenim uns valors molt marcats: la millora contínua, l'honestitat... Són valors que veiem reflectits en el Valencia Basket amb la vostra Cultura de l'Esforç. Ens encanta que el Valencia Basket continue apostant per una alimentació intel·ligent, un equip és referent a nivell nacional i internacional. Estem molt contents d'estar en l'acte de presentació de Marie Gülich, per la qual cosa sé és una fenomen i ho va a demostrar”.

 

El president del Club Vicente Solá ha agraït a Herbolari Navarro la renovació del patrocini: “Herbolario Navarro ja ens ha demostrat ser una peça molt important dins de la nostra Família Taronja, recolzant als nostres primers equips, acompanyant-nos ja des que botem a la pista, i omplint-nos d'energia amb els seus productes multivitamínicos i suplements nutricionals. Estem orgullosos de poder anunciar que continuarem amb la nostra col·laboració un any més”.

 

A continuació, s'ha dirigit a la nova jugadora taronja, després d'haver repassat la seua àmplia trajectòria amb la selecció alemanya i la WNBA: “Marie, estic segur que notaràs ràpidament l'afecte de la Família Taronja, que et va a acompanyar a cada pas que dónes, per a aconseguir grans èxits. Com a sòl dir, et desitge molta sort, perquè la teua sort serà la nostra i espere que disfrutes molt en esta nova etapa. Benvinguda a la teua nova casa”.

 

Finalment, Marie Gülich ha mostrat el seu entusiasme per haver-se sumat ja a l'equip: “Estic molt contenta per estar ací i formar part d'esta família. M'han acollit amb els braços molt oberts. Sé que he arribat tard i per a posar-me al dia l'entrenador ha estat ajudant-me. Tinc ganes de començar a competir amb l'equip i començar la temporada”.


TAGS: