Gran imatge i tercera victòria (83-50)

03/10/2020

Valencia Basket continua caminant ferm en Lliga Femenina Endesa. L'equip de Rubén Burgos va exhibir una gran versió en el seu segon partit a casa i va aconseguir una gran victòria davant d'un Casademont Zaragoza a qui no va donar cap opció. El joc coral i una defensa asfixiant van ser els arguments per a sumar el tercer triomf en tres partits.

 

Un parcial de 0-5 deixava clar des de l'inici que Casademont Zaragoza no acusaria la falta de competició. Queralt ho trencava, Gülich s'estrenava en el seu debut, i Ouviña i Allen tancaven un 9-0 de tornada. A partir d'ací, el joc interior taronja va anar creixent i va començar a marcar les primeres diferències. En l'altra cistella una defensa asfixiant, amb dos taps d'Allen inclosos, es va traduir en robatoris constants que va aprofitar Queralt per a ampliar l'avantatge. Els dos punts finals d'Ayuso la deixaven en 6 punts (19-13).

 

Gülich i Sangare intercanviaven colps en l'inici del segon, i un triple d'Anna Gómez estirava el bon moment. Amb Nicholls anul·lada, era el joc exterior de Zaragoza amb Handy qui responia, però les taronja continuaven portant el ritme del partit. Sobretot amb una Gülich que pareixia portar tota una vida jugant en la Fonteta. Robatoris, punts de tots els colors i taps per a alçar els aficionats i donar la màxima diferència. El temps mort visitant tractava de trobar solució, però va ocórrer tot al contrari. Allen i dos 2+1 consecutius de Juskaite continuaven castigant a les manyes, que se n'anaven 18 baix al descans (42-24)

 

Ho intentava Gatling en el tercer, però el mur Gülich era insuperable. L'alemanya continuava aportant en defensa i en atac secundada per Allen, i la diferència no baixava. Es van unir Queralt i Trahan-Davis i la iniciativa sempre va ser taronja. Al final del tercer quart, la diferència superava els 20 punts i tot pareixia decidit (65-42).

 

Només Gatling pareixia trobar espais per a fer mal en l'últim i definitiu, mentres es divertia un Valencia Basket que continuava exhibint un gran bàsquet. La direcció d'Anna Gómez i Ouviña, el poder en la pintura de Gülich, una Leticia Romero que creixia, i el marcador que seguia més que controlat. Així i tot, donava temps a una bona notícia més. La tornada de Raquel Carrera després de lesionar-se en la Supercopa. La gallega tornava a xafar parquet en un triomf que no s'escapava. Les de Rubén Burgos continuen creixent.


TAGS: