Quart triomf seguit després d'un final patit (66-70)

11/10/2020

Valencia Basket va aconseguir la quarta victòria seguida en LF Endesa sabent patir en un final estret a Tenerife enfront de Ciudad de La Laguna. El conjunt taronja va ser a remolc però va aconseguir donar la volta al partit en l'últim quart gràcies a l'encert d'una gran Cristina Ouviña amb 25 punts i una Bec Allen vital en la recta final del partit.

Els primers compassos van reflectir certs dubtes en el conjunt taronja. Van passar quasi dos minuts fins que Juskaite va estrenar el marcador visitant amb un triple. L'equip tinerfeño pareixia que tenia la iniciativa fins que va eixir una Marie Gülich que va permetre que Valencia Basket guanyara presència en la pintura. La igualtat i la intensitat d'ambdós conjunts eren màximes.

El conjunt de Rubén Burgos va inaugurar el segon quart amb un triple que elevava la renda tres dalt. No obstant això, en un moment de descontrol en atac que es va traduir en diverses pèrdues, les laguneres van aprofitar per a propinar un parcial de 0-8 amb una Taylor absolutament imparable. Per fortuna, dos triples consecutius d'Ouviña van donar oxigen a les taronja, que van aconseguir retallar distàncies. Juskaite va reduir encara més eixa renda amb un triple sobre la botzina al descans (39-36).

El tercer quart es va tornar travat a causa de les faltes i el protagonisme va estar en el tir lliure. Valencia Basket va aconseguir posar-se per davant gràcies a una encertada Ouviña que va mantindre a l'equip amb confiança. A pesar de tot, cap dels dos combinats aconseguia trencar el partit, encara que l'avantatge continuava del costat local.

En l'últim període es va començar a notar com les piles de Ciutat de La Laguna s'anaven descarregant, mentres que el conjunt taronja va pujar un punt d'intensitat en defensa amb Bec Allen al cap. Ella mateixa va ser l'encarregada de posar l'avantatge visitant en 5 punts i des d'eixe moment València Basket va quedar manant en el marcador. Una sequera anotadora va estar a punt de posar en problemes a l'equip valencià, però un triple de Bec a minut i mig i la fiabilitat en els tirs lliures en un final estret van aconseguir tancar la victòria per a les taronja.