Allen decidix la quinta victòria seguida davant Cadí La Seu (67-77)

17/10/2020

Valencia Basket suma la quinta victòria seguida i manté el colliderat de la lliga vencent a domicili a Cadí La Seu en la J5 de la LF Endesa (67-77). Bec Allen, amb 20 punts (6/8 en triples) va decidir el triomf en els minuts finals amb 8 punts consecutius quan el marcador estava empatat. Les taronja seguixen sense conéixer la derrota.

Valencia Basket va començar el partit amb molta serietat en ambdós costats de la pista, controlant bé el rebot, tallant línies de passe i compartint el baló. L'anotació de l'equip estava molt repartida, encara que destacant especialment Gülich i Queralt. Poc podien fer les locals amb una bona Raventós, perquè amb un parcial de 6-0, el conjunt taronja se n'anava al final del primer quart amb una màxima d'11 punts.

Cadí La Seu va ajustar tant en atac com en defensa i va posar en problemes el joc del conjunt taronja, que va començar a acumular massa pèrdues. Les de Bernat Canut van estrényer fins a posar-se a només 2 punts de desavantatge amb unes brillants Pujol i Raventós. L'encert de Juskaite, Bec i Raquel i les inenarrables recuperacions de Queralt, molt atenta en tota la pista, van estirar lleument el xiclet al descans (36-42).

L'equip de Rubén Burgos va recuperar la renda d'11 punts després del descans amb Laura Gil anant als tirs lliures però la reacció de les catalanes no va tardar a arribar. Un parcial de 9-0 de les locals va tornar a reduir al mínim l'avantatge taronja. A pesar que Ouviña ho va trencar, un parcial de 4-0 va empatar el partit a continuació. Un 2+1 de Celeste pareixia que deixaria manant a Valencia Basket al final del tercer quart, però Mestre va contestar de la mateixa manera i el marcador es va anar empatat.

L'equip local va traure molt rèdit de les faltes passant per la línia de tirs lliures amb èxit. Bec va inaugurar l'últim període amb dos triples però un 6-0 culminat per Pujol va donar la volta al lluminós. Valencia Basket es va precipitar en els seus atacs i Cadí La Seu ho va aprofitar per a posar el seu màxim avantatge en 5 punts. Bec va decidir el final del partit amb 8 punts consecutius i un excel·lent treball defensiu, afegit a una cistella final de Cristina que va tancar la trobada amb 10 punts d'avantatge.