Burgos: "S'havia posat molt complicat i al final hem trobat l'equilibri"

17/10/2020

El tècnic del Valencia Basket ha valorat el triomf en la Seu: "Felicitar a les nostres jugadores pel tremend esforç en un partit llarg i que s'ha posat molt costa dalt i ens ha portat a aconseguir la segona victòria consecutiva fora de casa i posar un 5-0 en la classificació que ens fa estar orgulloses. El partit ha sigut molt de parcials, és un detall a corregir. Hem començat amb igualtat en els primers cinc minuts per a fer un molt bon final de primer quart i obrir una bretxa. Crec que ací hem tingut un xicotet davallada de nivell físic defensiu i hem començat a intentar intercanviar canastres a intentar convertir el partit més a focalitzar-ho en l'atac on no estàvem bé i no en la defensa on sí que estàvem bé. Llavors ha permés que l'anotació de Cadí La Seu al descans fora alta amb 36 punts, però sobretot que les connectara en un partit que se'ls havia posat costa dalt, que agafaren confiança. Jugadores de qualitat, motivades, jugant a casa són molt perilloses. Els primers 5 minuts del tercer quart com l'inici de l'últim ha sigut per a Cadi. No hem sabut defendre bé els seus espais amb quatre obertes. És una cosa a millorar. Hem provat diferents quintets. És cert que no hem volgut posar en pràctica algunes variants extra defensives que farem en el futur. S'havia posat molt complicat i al final hem trobat l'equilibri en el quintet i en la convicció que havia de ser des de la nostra defensa i a partir d'ací trobaríem l'encert. El parcial de 11-0 en els últims 5 minuts ha sigut clau des de transicions ràpides a partir de bones defenses, des de bones lectures en atac i des de compartir el baló per a anotar punts fàcils davall del cércol de les nostres interiors i el llançament exterior que ha aparegut en eixos moments. Molt satisfets per la victòria. A recuperar-se perquè comença ja la doble jornada i a aconseguir que les jugadores tinguen la motivació i la frescor física i mental per a millorar en el dia a dia i en els següents partits".