Acord amb la Clínica Juana Crespo per a recolzar a l'equip femení

21/10/2020

Valencia Basket i la Clínica de reproducció assistida Juana Crespo han aconseguit un acord per a recolzar a l'equip femení durant la pròxima temporada. L'empresa valenciana s'unix així a la llista de patrocinadors i col·laboradors que opten per impulsar al conjunt femení taronja i tindrà presència de la marca en la Fonteta.

 

Equip Juana Crespo és un centre de més de 3.000 metres quadrats, situat a València, especialitzat en medicina reproductiva d'alta complexitat. La clínica compta amb Laboratori de FIV propi i Unitat de Cirurgia Reproductiva dotats dels equips d'última generació i la tecnologia més avançada del sector. Amb tot això, junt amb un excel·lent grup humà de 100 professionals, formen el més complet equip personalitzant cada cas i lluitant cada dia per a fer realitat el somni de dones i parelles que desitgen ser pares.

 

A més, recentment la clínica valenciana ha impulsat el primer tractament de reproducció assistida sense eixir de casa, la qual cosa permet que la pacient puga realitzar un seguiment del seu cicle en un ambient més còmode, reduint l'estrés emocional i permetent-li una optimització del seu temps, a més d'adaptar-se al context actual de la situació sanitària.


TAGS: