Bankia i Valencia Basket renoven per 7a temporada consecutiva el programa social Més que un triple

23/10/2020

Bankia i Valencia Basket Club han escenificat este divendres en la pista Nacho Rodilla de L’Alqueria del Basket la renovació per una campanya més, i ja són set temporades seguides comptant l'actual, de l'acord que els unix per a transmetre als joves valencians els valors associats a l'esport i la ‘Cultura de l'Esforç’.

 

Gràcies al suport de l'entitat financera, Valencia Basket ha impulsat programes per al desenvolupament de múltiples activitats orientades a la formació dels més xicotets i dels entrenadors de la Comunitat Valenciana en L’Alqueria del Basket.

 

La relació entre estes dues entitats va començar en la temporada 2014-2015, consolidant projectes més recents com ‘El teu Col·le a L’Alqueria’ i mantenint altres iniciatives que romanen des de l'inici d'este programa social com el ‘Triple Solidari’ o la ‘Targeta Bankia-VBC’.

 

En l'acte de presentació han participat, per part de Bankia, el director corporatiu de la Territorial de València i Castelló, Jaime Casas, i el director corporatiu de Negoci d'Empreses en Comunitat Valenciana i Murcia, Carlos Aguilera, que han acompanyat al conseller delegat del Valencia Basket José Puentes i al president taronja Vicente Solá, amfitrions en l'esdeveniment.

 

Totes dues parts han realitzat un balanç positiu dels sis primers anys de vinculació i han mostrat la seua seguretat en què esta setena temporada que s'acaba de rubricar serà un nou èxit.

 

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló ha destacat que “ara vivim moments complicats en els quals estem aprenent a fer les coses de diferent manera”, però ha apuntat que “si alguna cosa tenim interioritzada ja, és que no podem deixar de fer”. “Per això estem de nou ací, perquè d'una altra forma, continuarem fent costat a les bases d'este club, la formació d'entrenadors i la transmissió de valors amb el nostre programa ‘Més que un triple’.

 

Per part seua, el president de Valencia Basket Vicente Solá ha volgut ressaltar que “reafirmem un any més la nostra col·laboració amb Bankia i no podríem estar més orgullosos d'això. Esta relació ens ha permés impulsar tant la formació dels nostres formadors com diverses activitats que ens han portat a acostar els valors que representa esta casa a milers i milers de xiquets i xiquetes en les últimes temporades. Són precisament els valors de la Cultura de l'Esforç, que compartim amb Bankia, els que suposen una motivació enorme per a continuar impulsant de la seua mà el nostre esport en la societat, sempre baix eixa filosofia”.

 

Entrega simbòlica

Posteriorment, s'ha visualitzat un vídeo-resum de les accions realitzades gràcies al suport de Bankia durant la temporada 2019-20 i s'ha realitzat el lliurament simbòlic d'un xec per valor de 40.100 euros per part de Jaime Casas i Carlos Aguilera, en representació de l'entitat bancària, al Valencia Basket. Amb eixa aportació econòmica de Bankia, s'han realitzat quinze clínics amb ponents de reputació internacional. Set d'ells van ser presencials amb més d'un miler d'entrenadors i els altres huit es van realitzar on-line, amb més de 20.000 visualitzacions i un abast de 20 països diferents.

 

Per part seua, Vicente Solá els ha entregat a Jaime Casas i Carlos Aguilera una camiseta commemorativa d'este acte amb la llegenda ‘Bankia 2014-2021’. Per a acabar, s'ha realitzat una foto de grup amb els representants de Bankia i Valencia Basket.

 

Les iniciatives del programa ‘Més que un triple’ per a la temporada 2020/21 són les següents:

 

1. ‘El teu Col·le en L’Alqueria’. La tercera temporada consecutiva ja convertix en un clàssic este programa de visites desenvolupat pel Valencia Basket Club en L’Alqueria del Basket amb el patrocini de Bankia i que està dirigit a tots els col·legis de la Comunitat Valenciana. L'objectiu és que els xiquets de la regió puguen, a més de conéixer L`Alqueria, rebre xarrades sobre els valors de l'esport i la ‘Cultura de l'Esforç’. El programa es desenvoluparà al llarg de tot el curs escolar, amb totes les garanties sanitàries i les mesures de protecció necessàries per a la total seguretat dels participants.

 

2. Bankia, en els equipaments de L’Alqueria del Basket. Bankia patrocinarà els equipaments de joc dels 578 xiquets i xiquetes de L’Alqueria del Basket. El logo de l'entitat financera s'inserirà en totes les camisetes de joc en la part posterior superior, per damunt del número.

 

3. ‘Targeta Valencia Basket’ i Polsera contactless. La ‘Targeta Valencia Basket Club de Bankia’, tant en el seu format habitual com en la polsera contactless, comptarà en esta nova temporada amb més avantatges per als seus titulars. La seua identificació amb el taronja serà recompensada amb possibles descomptes directes en productes oficials del Valencia Basket o amb altres promocions especials que es coneixeran en el futur. L'essència és la mateixa que en 2014 (una targeta sense comissions) i, també, la causa benèfica associada a esta targeta: donar un percentatge de l'import que es derive de cada compra a la Fundació Valencia Basket 2000.

 

4. ‘Triple Solidari’. Per setena temporada consecutiva, per cada triple que anoten els equips professionals del Valencia Basket durant la seua temporada, Bankia donarà 50 euros a la Fundació Valencia Basket 2000 per a invertir en la formació d'entrenadors d'escola i planter del club. Els llançaments convertits des de darrere de la línia pels primers equips masculí i femení podran elevar l'aportació de Bankia fins a un màxim de 40.000 euros.

 

Les edicions especials del ‘Triple Solidari Bankia’ es realitzaran tant en els partits masculins com femenins i cada triple anotat des del mig camp en els descansos dels partits, doblarà la seua aportació fins als 100 euros.

 

La passada temporada, el Marcador Solidari va arribar fins als 40.100 euros a conseqüència dels 794 triples anotats per les dues plantilles professionals en la temporada 2019-20 i els quatre triples solidaris amb valor doble convertits durant la temporada. En els sis primers anys d'existència d'esta iniciativa, s'han anotat prop de 4.000 triples que s'han convertit en més de 180.000 euros que s'invertixen de manera íntegra en iniciatives destinades a la formació, educació i especialització dels entrenadors de L’Alqueria del Basket i resta de la Comunitat Valenciana.


TAGS: