Burgos: "Totes les jugadores han sabut donar l'esforç per a tornar a alçar el partit"

24/10/2020

El tècnic del Valencia Basket va assegurar després de guanyar a Spar Girona que "el partit ha sigut com tot el món esperava entre dos equips potents sense batre fins al moment en què primaria la igualtat. Sense haver tingut un bon inici hem aconseguit donar-li la volta fruit que totes les jugadores que eixien del banc han aportat i hem pogut anar-nos-en amb un lleuger avantatge al descans i amb la sensació que estàvem defenent bé. Elles han començat millor, han trobat l'encert. Crec que la direcció de Laia Palau ha sigut clau en eixe període per a posar-les per damunt però crec que el mèrit i el valor afegit que he transmés a les jugadores en el vestuari és que totes han sabut sumar, totes han sabut donar esforç per a tornar a alçar eixe partit i aconseguir un avantatge que ens ha permés jugant els últims minuts simplement administrant-la.Molt content perquè crec que totes han aportat, en diferents moments del partit el protagonisme ha sigut molt repartit en atac i sempre molt comú i col·lectiu en defensa. No ens queda més que continuar treballant, pensar que hi haurà més duels com este contra Girona i contra grans equips, però que el valor és el dia a dia, que el 7-0 no és només per la victòria de hui, sinó també pel que ens ha costat i molt el camí recorregut fins ara. Queda molt per davant i amb ganes de tornar a la Fonteta i jugar davant de la nostra afició