Declaracions post partit Valencia Basket – Real Madrid

01/11/2020

Jaume Ponsarnau

Faré la valoració fins que m'han expulsat, felicitar el Real Madrid, ha fet un primer quart impressionant, castigant el nostre pla, i a partir d'ací tot el que ha passat, super merescut. Hem punxat a nivell de força, hem pagat tot el treballat des de Kaunas, i hui faltaven coses que altres dies faltaven però no tant. El nostre pla de partit ha eixit tot malament, i a partir d'ací a remolc. La segona part hem començat amb més sentit, i llavors han xiulat una tècnica a la banqueta per queixar-se d'un tap il·legal, i després li he dit a l'àrbitre que ho miraren bé i supose que li ha semblat impertinent, i m'ha xiulat tècnica, per a la meua sorpresa, m'ha expulsat.

 

Borja Comenge

En el moment en què expulsen a Jaume l'equip estava trobant una nova energia des del caràcter i des del cor, com en eixa jugada de l'entrada. L'expulsió ha fet als jugadors posar una fitxa més en esta determinació, i des del caràcter hem trobat el joc. Llevar-nos la motxilla del marcador ens ha fet trobar joc, hem controlat millor situacions de Campazzo, situacions de Carroll, jugant de tu a tu i tenint opcions de guanyar el partit.

 

Louis Labeyrie

Partit molt dur, hem començat molt malament, molt fluixos en defensa, tal com guanyàrem allí suposàvem que ells anaven a reaccionar i ho han fet


TAGS: