L’Alqueria del Basket acollirà a selecció nacional masculina de 3x3

03/11/2020

La FEB ha anunciat una nova concentració al novembre en les instal·lacions de Valencia Basket. La selecció espanyola masculina de 3x3 passarà per la Ciutat del Túria del 23 al 25 de novembre. Este combinat se suma així al seu homònim femení i les seleccions nacionals absolutes, que també es concentraran a València durant este mateix mes, aprofitant la setmana de parada per les finestres de classificació per a l'EuroBasket 2022.

La llista de convocats per a treballar de cara als pròxims compromisos internacionals està formada per Sergi Pino (CB Esparraguera), Nacho Martín (CB Valladolid), Sergio de la Fuente (CB Valladolid), Xavi Guirao (Badalonés), Nil Briá (Martorell), José Blázquez (Onil 3x3), Javi Vega (Leyma Coruña), Sergio Mendiola (CB Almansa), Xabi Oroz (Gipuzkoa Basket), Christian Díaz (Covirán Granada), Álex Llorca (Bàsquet Girona) i Carlos Martínez (Onil 3x3).

Amb estes quatre concentracions que es desenvoluparan entre L’Alqueria del Basket i la Fonteta, fruit de la confiança que la FEB i la FIBA depositen en el Club, es demostra, una vegada més, la capacitat que té la instal·lació per a garantir la seguretat i el compliment de les mesures sanitàries, reduint qualsevol risc per a jugadors i treballadors.

TAGS: