Declaracions Rubén Burgos pre J10 LF Endesa vs Alter Enersun Al-Qázeres

04/11/2020

Valencia Basket afronta este dijous l'últim partit abans de la parada de seleccions rebent a Alter Enersun Al-Qázeres. Rubén Burgos analitza l'estat de l'equip.

 

L'ambició del conjunt taronja és poder arribar al 10-0 en el caseller: “Tots teníem presents és bloc de partits de 10 abans de la finestra i la parada de seleccions i pareixia un objectiu a mig-llarg termini aconseguir el 10-0 de victòries. Era complicat però ara ja ho tenim a l'abast de la mà. Crec que les coses fins que no les aconseguixes no és un fet i estem molt focalitzades a fer el nostre treball este partit, reconéixer els punts forts de Càceres i arribar el més preparades possible”.

 

A pesar de la posició en la taula, el tècnic creu que “Càceres és un equip jove, valent i anotador. Les dos victòries que tenen i els partits que més han competit han sigut fruit del seu bon llançament de tres, del seu bon joc en transició i té una bona referència interior com és Fasoula. Crec que estem treballant a defendre eixos punts perquè el partit es construïsca des de la nostra identitat defensiva. Després continuar compartint el baló en atac i poder imprimir un ritme alt tant de joc com de rotacions”.

 

I a pesar del 9-0 taronja, Burgos insistix en el fet que sempre hi ha detalls a millorar: “En este partit les coses a corregir són poques perquè hem tingut pocs dies d'entrenament però sí que estem ja elaborant unes tasques, unes anàlisis, uns estudis estadístics i de joc de cara a la parada de la finestra on el staff volem analitzar tot el joc de l'equip. De cara a este partit el però continua sent realitzar una millor entrada en el partit. Crec que l'inici a Logronyo no va ser tot com volíem de bo encara que els rivals de normal ixen amb energia. Hem d'intentar restar-los confiança des de l'inici però tampoc baixar en que l'esforç siga durant 40 minuts. Això ho estem aconseguint. A veure si esta arrancada a casa, amb el nostre públic i amb major confiança és un poquet millor”.


TAGS: