La subhasta solidària de les pissarres roses recapta 300 euros per lluitar contra el càncer de mama

09/11/2020

La subhasta solidària per a adquirir les pissarres de color rosa dels nostres entrenadors Jaume Ponsarnau i Rubén Burgos, signades per les respectives plantilles professionals i el cos tècnic al complet, ha acabat este migdia amb una recaptació total de 300 euros, 150 per cadascuna de les pissarres.

 

Tots els diners que s'ha aconseguit amb esta iniciativa es donaràn íntegrament a l'Associació Espanyola contra el Càncer per a la investigació contra el càncer de mama.

 

Valencia Basket va anunciar esta iniciativa el passat 19 d'octubre, coincidint amb la celebració a nivell global del “Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer de Mama”. Les pissarres roses originals que els nostres entrenadors de les plantilles professionals han utilitzat durant els últims partits no només han servit per a posar de manifest el suport del Club a totes les dones que s'enfronten al càncer de mama, als seus familiars i a tots els professionals que cada dia treballen per a erradicar-la, sinó que gràcies a la solidaritat dels nostres seguidors, també col·laboraran en la investigació i la lluita contra esta malaltia.


TAGS: