Derrick Williams i Rebecca Allen realitzen el seu estudi biomecànic amb Podoactiva

14/11/2020

Podoactiva i el Valencia Basket han iniciat la seua segona temporada de col·laboració amb la realització de proves podològiques i biomecàniques a tots els jugadors i jugadores de les primeres plantilles masculina i femenina del Club.

 

Els últims a passar per les mans de Jairo Casal, podòleg responsable de la Unitat de podologia Podoactiva del club, han sigut dos dels fitxatges d'esta temporada, Derrick Williams i Rebecca Allen, a més del canterà Tomas Pavelka, vinculat esta temporada al TAU Castelló. L'ala-pivot estatunidenc i l'escorta australiana es van sotmetre a un estudi biomecànic de la trepitjada i de la marxa per a previndre possibles malalties i prescriure la necessitat, en el seu cas, d'introduir algun tractament o servei.

 

Tots els jugadors i les jugadores professionals ja s'han sotmés a proves i estudis per a afrontar una exigent i novament atípica temporada 2020/2021, que ha arrancat amb moltes il·lusions i objectius esportius per a un Valencia Basket que torna a aspirar al màxim. La salut dels peus de les estreles taronja es troba així en les millors mans.

 

Jairo Casal, podòleg expert en biomecànica esportiva, ha afirmat que tant els jugadors com els serveis mèdics valoren molt positivament la realització d'este tipus d'estudis, que permeten planificar tractaments preventius i ajudar en la recuperació d'unes certes lesions. Casal ha afegit que “Derrick i Bec han sigut els últims a sotmetre's als estudis biomecànics. És una meravella treballar amb estos professionals”.


TAGS: