Declaracions Rubén Burgos pre J15 LF Endesa en IDK Euskotren

11/12/2020

Valencia Basket viatja a Sant Sebastià per a enfrontar-se a IDK Euskotren en la J15 de la LF Endesa que correspon amb l'últim partit de la primera volta de la competició. Rubén Burgos analitza el moment en què arriba el seu equip.

 

El tècnic reconeix que tenen “ganes d'acabar ben la primera volta. Tenim un molt bon ritme de victòries i a més és un molt bon final de primera volta, és una pista sempre complicada. Les dos vegades que hem viatjat allí han sigut partits ajustats en l'estil que Azu li imposa al seu equip i enguany especialment amb jugadores molt físiques poden desenvolupar-ho a la perfecció”.

 

Una de les armes ofensives de l'equip basc és l'exjugadora taronja Meiya Tirera, a qui Burgos dedica unes paraules especials abans del primer retrobament: “L’equip té moltes referents, especialment en el joc interior. Per a nosaltres és un dia puntual tornar a veure a Meiya. És una jugadora històrica en el nostre club a què tots estem molt agraïts i ens abellix que mantingue el seu nivell, que continue jugant com la top que és, però esperem que contra nosaltres no puga mostrar tot eixe repertori ofensiu que té. Sí que ens hem preparat òbviament però no puntualment sobre Meiya, sinó sobretot el potencial que té IDK”.

 

Respecte a com veu l'entrenador l'evolució de les seues jugadores, explica que creu que “tenim un molt bon dia a dia i una molt bona mentalitat de créixer com a equip. Focalitzant-nos en IDK però no podem deixar de pensar en això, a millorar, en cada una aportar més coses al grup, en que la col·lectivitat siga dura i sòlida en el el nostre, més que simplement preparar el partit del cap de setmana. Hem complit eixos objectius esta setmana i esperem que ho podem demostrar en la pista”.


TAGS: