Festa a Saragossa per a acabar 2020 amb victòria (62-91)

27/12/2020

Valencia Basket va completar una formidable actuació en la pista de Casademont Zaragoza per a sumar la victòria número 17 i tancar el 2020 amb bon peu. L'encert i la defensa van ser els senyals d'identitat de les taronja que no van baixar els braços en tot el partit. Triomf molt coral amb quasi tot l'equip anotant amb l'actuació destacada de Queralt Casas (12 punts, 5 rebots, 4 assistències, 3 recuperacions i 22 de valoració). Les valencianes mantenen la 2a posició de la LF Endesa amb un brillant 17-1.

El partit va començar amb ritme alt i molt encert per part de Valencia Basket amb Bec Allen com a clara protagonista de cara al cércol. 10 punts de la jugadora en el primer quart i un 4/5 en tirs de tres de l'equip taronja. Casademont Zaragoza havia eixit amb una marxa menys amb Gatling com a única endollada. Des de la defensa i el moviment de pilota en atac, les de Rubén Burgos van poder agafar un bon primer avantatge de 12 punts al final del primer període.

En el segon quart la renda es va anar fins als 17 punts amb un 2+1 de Leticia. No obstant això, un parcial local de 0-8 reduïa el matalàs dels 10 punts i obligava a Rubén Burgos a parar la trobada a la recerca d'una reacció. L'equip així ho va fer eixint de temps mort amb un 5-0. Pel costat aragonés, Wurtz es va sumar a la marxa anotadora de Gatling, impedint que Valencia Basket marxara en el marcador. Malgrat els esguerzos locals, la diferència al descans era més que favorable a les taronja (35-51).

Valencia Basket va eixir com una piconadora dels vestuaris. Mitjançant una defensa asfixiant, tallant línies de passada, corrent i compartint la pilota, les taronja es trobaven especialment còmodes en la pista. La renda va pujar fins als 35 punts d'avantatge mentre l'encert continuava acompanyant i Leticia i Queralt se sumaven a la festa dels triples al costat de Bec.

En l'últim quart, ja amb Zaragoza veient com se li escapava el partit definitivament davant l'oceà que les separava en el marcador respecte a les taronja, Valencia Basket no va baixar el ritme gens. Amb anotació repartida, l'equip de Rubén Burgos va continuar mantenint les distàncies amb una Celeste imparable sota el cércol. Lorena va tancar el lluminós taronja amb un triple que posava punt i final al 2020 del Valencia Basket amb gran sabor de boca.