Entrades a la venda davant Ciudad de La Laguna i Cadí La Seu

28/12/2020

València Basket posa a partir de demà dimarts 29 a les 9.30 hores i de forma exclusivament on-line a la venda les entrades per a les seues dos pròxims compromisos en la Liga Femenina Endesa que mesurarà al nostre equip professional davant el Ciudad de la Laguna (diumenge 3 de gener, 18.00 hores) i Cadi La Seu (dissabte 9 de gener, 19.15 hores) amb un preu únic per als partits de l'equip femení de 15 euros.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran com és habitual un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al dijous 31 de desembre a les 9.30 hores.

 

El Club posarà a la venda 140 entrades per a aquest partit. Aquesta xifra, al costat de les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket que accediran a estos partits, completen l'afluència permesa per les autoritats per a aquest partit atenent mesures sanitàries.

 

Preu davant Ciudad de la Laguna i Cadi La Seu (Lliga Femenina Endesa)

 

Grada

Preu

Precio únic

15 euros

 

Plazo preferencial para los abonados

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial de dos dies per a adquirir les entrades. A partir de demà dimarts 29 a les 9:30 hores s'iniciarà eixe termini que finalitzarà el dijous 31 de desembre a les 9:30 hores. A partir d'eixe moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central, lateral, corba i cistella, totes elles en l'anell inferior del pavelló.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/  

 

En el procés de compra on-line, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: