Entrades a la venda per a la primera fase de l'Eurocup Women

13/01/2021

Valencia Basket posa a partir de hui dimecres 13 a les 12:00 hores i de forma exclusivament en línia a la venda les entrades per a tots els partits de la primera fase de l'Eurocup Women dels grups F i H que tindran lloc a la Fonteta entre el 19 i el 22 de gener.

 

Les entrades es vendran per un preu únic de 15 euros i es distribuiran de la següent forma: Els partits de les 12h i les 15h del dimarts 19 costaran 15 euros els dos junts, igual que els del divendres 22 a la mateixa hora. Els partits que juga el Valencia Basket tenen un preu cadascun de 15 euros, facilitant a més a l'aficionat que ho desitge que puga quedar-se el dimarts o el divendres a l'inici del partit de les 21h, sempre que marxe amb temps suficient per a respectar el toc de queda. Tant la jornada del dimecres com la del dijous ixen a la venda també per un preu de 15€, que dóna accés als dos partits del dia.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran com és habitual un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al divendres 15 de gener a les 12:00 hores.

 

El Club posarà a la venda 140 entrades per a cada opció. Aquesta xifra, al costat de les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket que accediran a aquest event, completen l'afluència permesa per les autoritats per a aquesta competició atenent mesures sanitàries.

 

Preu primera fase grups F i H (EuroCup Women)

 

Grada

Preu

Preu únic

15 euros cada opció


Dimarts 19

Opció 1

P1 GF

Tenerife – Carolo Basket

12:00h

P2 GF

Lointek Gernika – La Roche Vendee Basket

15:00h

Opció 2

P1 GH

Valencia Basket – Basket Hema SKW

18:00h

 

Dimecres 20 – Opció única

P3 GH

Basket Hema SKW – Saint-Amand Hainaut

16:00h

P4 GH

Castors Braine – Valencia Basket

19:00h

 

Dijous 21 – Opció única

P3 GF

La Roche Vendee Basket – Tenerife

15:00h

P4 GF

Carolo Basket – Lointek Gernika

18:00h

 

Divendres 22

Opció 1

P5 GH

Castors Braine – Basket Hema SKW

12:00h

P5 GH

Carolo Basket – La Roche Vendee Basket

15:00h

Opció 2

P6 GF

Valencia Basket – Saint-Amand Hainaut

18:00h

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial per a adquirir les entrades. A partir de hui dimecres 13 de gener a les 12:00 hores s'iniciarà aqueix termini que finalitzarà el divendres 15 de gener a les 12:00 hores. A partir d'aqueix moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central, lateral i preferent, totes elles en l'anell inferior del pavelló.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/  

 

En el procés de compra on-line, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: