Claudia Contell, sisena jugadora al Mur dels Somnis

20/01/2021

Des de la inauguració de L’Alqueria del Basket, el Mur dels Somnis ha sigut una part molt especial d’esta. Situat en l'accés principal a la pista central, és una llista de tots els jugadors i jugadores que han arribat a debutar amb el primer equip de València Basket en la màxima categoria nacional o en partit internacional, després d'haver completat en els equips de formació del Club els dos anys previs al seu debut.

 

Álex Vera va ser el primer a unir el seu nom als il·lustres que ja apareixien al Mur amb la creació de la instal·lació. Des de llavors, dos jugadors més (Ion Galarza i Guillem Ferrando) i una jugadora (Lorena Segura) han pogut unir-se a aqueixa llarga llista, que hui dia és un exemple per a tots els integrants de la casa del bàsquet europeu de formació. Millán Jiménez, que ja ha complit els requisits i serà inclòs com a les mesures imposades per les autoritats sanitàries permeten la celebració del seu acte d'inclusió, va ser el cinqué a aconseguir la fita.

 

El mateix succeeix ara amb Claudia Contell, que s'unirà a aqueixos noms. La jugadora valenciana, va debutar ahir en Eurocup Women davant Basket *Hema SKW jugant 4.53 minuts i aportant els seus dos primers punts a la victòria taronja, a més de 2 rebots i un robatori.

 

D’esta forma, Claudia Contell serà la sisena jugadora a formar part del Mur dels Somnis de L’Alqueria des de la seua creació, la segona dona a aconseguir-ho. El Club celebrarà, com succeeix amb Millán, el seu acte d'inclusió quan la situació sanitària ho permeta, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries.

 

 

 

Requisits per a ingressar al Mur dels Somnis

Els requisits que ha de complir un jugador/a de València Basket per a obtindre el reconeixement al Mur, són els següents:

 

                  El Club entén com a categories de formació les etapes infantil, cadet i júnior.

                  El debut ha de produir-se en partit de competició oficial, europea o nacional de màxim nivell, amb el Primer Equip (no es tenen en compte partits amistosos).

                  El jugador/a deu haver jugat en equip VBC els dos anys de formació anteriors al seu debut amb el Primer Equip.

                  En el cas que un jugador/a debute sense haver complit els dos anys en un equip de formació i continue formant-se en el Club fins a complir-los posteriorment, serà la seua participació en competició oficial després d’este moment la que es tinga en compte per a la seua inclusió al Mur.

 

Sobre Claudia Contell

La jugadora valenciana va arribar al Club en la categoria aleví en 2014, després de passar per CB Jovens L'Eliana, i porta formant-se com taronja des de llavors, creixent tant en el seu rendiment com en els valors que caracteritzen la Cultura de l'Esforç. Claudia, que també va ser peça clau sent cadet del bronze nacional aconseguit per les júniors taronja i ha sigut internacional amb la selecció espanyola en categories de formació, està enguany vinculada al Nou Bàsquet Paterna Proyecto Lázarus de Lliga Femenina 2, amb el qual està signant notables actuacions en la categoria de plata, fent una mitjana de fins al moment 13.5 punts i 13.4 de valoració en 11 partits.


TAGS: