Valencia Basket s’assegura els octaus amb un gran triomf (47-78)

20/01/2021

Valencia Basket va sumar la seua segona victòria en dos partits en la fase inicial de l'Eurocup Women, imposant-se esta vegada a Castors Braine en un partit que va dominar des de l'inici i en el que la seua fèrria defensa i el talent ofensiu li van valdre inclús un triomf folgat interessant de cara al rànquing que elabora la competició per a dirimir els octaus de final, per al que cada punt compta. Amb este triomf l'equip taronja sella la seua presència en eixa ronda.

Els primers minuts van ser la combinació perfecta d'encert interior, exterior i bona defensa per a Valencia Basket. Queralt i Allen castigaven des de lluny, Gülich i Gil en el pal. I Castors Braine no podia superar la defensa taronja. El sext punt de Queralt provocava el primer +10, i amb ell el primer temps mort (2-12). Només Alexander i Ramette des del tir lliure van poder intentar reduir danys, però Valencia Basket estava llançat i Gülich i Romero ho van deixar en 6-19 després dels primers 10 minuts.

El segon quart va començar molt diferent, amb un parcial de 8-2 liderat per Kreslina i Ramette, que tornava a donar-li emoció al partit. Però de nou la velocitat de Queralt, la direcció d'Anna Gómez i els bons moviments de Trahan-Davis en el pal, van servir per a mantindre amb una diferència tranquil·litzadora a les valencianes, que van acabar el parcial amb el mateix marge a pesar de la millora de Castors Braine (21-35).

De nou Kreslina colpejava primer en el tercer, però un triple d'Allen i una bona connexió Gómez-Gülich, tornava les coses al seu lloc. Això tornava a llançar a les taronja. Allen i Anna Gómez castigaven des del perímetre, i de nou Kreslina era la que responia. El partit entrava en una fase de molt encert, amb De Souza creixent en el pal demostrant que per ella no passen els anys, i Valencia Basket mantenint el seu ritme anotador. Brcaninovic ho deixava en 36-54 després del tercer quart.

Un triple d'Allen i dos tirs lliures de Trahan-Davis donaven la màxima i liquidaven la victòria en el començament del decisiu. L'australiana es va posar en mode on fire per a anar-se'n fins als 21 punts i aconseguir inclús posar molta més distància pel mig en el marcador. Minuts per a Segura i Contell, victòria i diferència important en la lluita per situar-se en els primers llocs del rànquing que decidirà els encreuaments de la pròxima ronda.