Declaracions Rubén Burgos pre J26 LF Endesa vs Kutxabank Araski

19/02/2021

Valencia Basket torna a la Fonteta per a rebre a Kutxabank Araski. El conjunt taronja, que porta dues victòries en el seu retorn a la competició, buscarà seguir amb el seu bon moment de forma. Rubén Burgos analitza aquest enfrontament.

 

Després d'haver tingut la setmana passada doble jornada, el tècnic agraeix haver pogut tindre temps aquesta setmana per a entrenar: “A part del descans i la recuperació física, el carregar les piles i les cames i el treball tecnicotàctic d'equip era necessari. Ha sigut una setmana exigent i creiem que fins al moment ha sigut molt productiva en la nostra millora i en l'enriquiment del nostre joc. Recuperar hàbits que teníem i enfortir les coses que féiem bé”.

 

Sobre Araski, que arriba amb dues victòries seguides, Burgos creu que estan “en un bon moment. El referent més pròxim és l'anada en la seua pista que va ser un partit super exigent i decidit en els últims minuts. Partit especial en el nostre cas pel retorn de Tamara Abalde i Joy Adams a València. Jo crec que són dues jugadores que ací van deixar molt bon record i que en la seua estada en el club es van identificar molt amb els valors. Treballant sempre per a l'equip, anteposant sempre la col·lectivitat i esforçant-se en els dos costats de la pista. Serà un plaer tornar a veure-les per ací”.

 

Després d'unes setmanes complicades, l'entrenador pot dir que té a tota la seua plantilla disponible: “El normal és que el roster estiga complet per al partit. Les jugadores cadascuna a ritmes diferents pels processos de reentrada en l'equip, però totes estaran disponibles per al partit. És una bona notícia”.


TAGS: