Presentada la desena edició Trofeu a l'Esforç, el guardó que entrega l'Afició Taronja

22/02/2021

Este matí s'ha presentat en la pista 2 de L’Alqueria del Basket la desena edició del “Trofeu a l'Esforç”, el guardó amb el qual des de la temporada 2011-12 l'Afició Taronja decidix cada any quin jugador i quina jugadora de les seues plantilles professionals representa millor els valors de la Cultura de l'Esforç. Després de quedar desert la passada temporada per la cancel·lació de les rectes finals de les competicions, es premiarà al jugador i a la jugadora de les nostres plantilles professionals que reben més vots en la web oficial del Valencia Basket a la finalització de cada partit.

 

L'acte de presentació ha comptat amb la presència dels últims guanyadors d'este Trofeu, Sam Van Rossom i Anna Gómez, a més de la del president de Valencia Basket, Vicente Solá, i una nodrida representació de la Fundació Roig Alfonso, que de nou s'ha ocupat de la confecció dels guardons. Des d'este matí es pot triar a través de la pàgina web oficial del Club al jugador o la jugadora de la plantilla taronja que en la seua opinió més s'ha esforçat.

 

El president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha assenyalat que “els resultats a vegades acompanyen i a vegades no, però si hi ha alguna cosa que exigim, i que crec que tant els nostres jugadors com les nostres jugadores demostren en cada partit, és que cal esforçar-se fins a l'últim segon. Eixe és el camí per a continuar collint èxits. Després d'una temporada, la passada, en la qual no es va poder acabar com ens haguera agradat, hem demostrat que el bàsquet no havia de parar, que està més actiu que mai i que així ha de seguir. Així que espere que així es reflectisca també en les votacions, que tots donen el màxim per fer-se amb el premi i que a més tinguem la sort de poder celebrar-ho amb algun èxit”.

 

En l'acte d'este matí ja s'han pogut contemplar acabats els dos guardons del Trofeu a l'Esforç que s'entregaran en la temporada 2020-21. Per quarta temporada consecutiva, els trofeus han sigut elaborats de nou pels xics i xiques de la Fundació Roig Alfonso i estan confeccionats amb diferents peces de ceràmica unides mitjançant la tècnica del trencadís. Esta entitat amb finalitats socials i sense ànim de lucre es dedica a la integració soci laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual des de fa més de 30 anys.

 

El vigent guanyador del “Trofeu a l'Esforç” en categoria masculina, Sam Van Rossom, ha comentat durant l'acte que “això és una cosa molt bonica perquè és un reconeixement de l'afició. Espere que ho tinguen molt difícil i tinguen l'opció de triar a més d'un jugador, això voldrà dir que les coses ens van bé”.

 

Per part seua, la guanyadora de la primera edició femenina del “Trofeu a l'Esforç” i vigent posseïdora del guardó, Anna Gómez, assenyalava que “va ser molt especial ser la primera jugadora que va guanyar este trofeu pels valors que transmet des de l'afició cap a nosaltres com des de nosaltres cap a l'afició. Crec que l'equip transmet eixos valors i l'afició el tindrà difícil per a triar. A més vull agrair a la Fundació Roig Alfonso, que són els primers a donar-li importància a este trofeu”.

 

L'acte ha conclòs amb una foto de grup de tots els protagonistes de l'esdeveniment d'este matí. Al costat del president Solá i els jugadors Anna Gómez i Sam Van Rossom, Trinidad Roig, Pilar Sanchis, David Rodríguez i Mari Carmen Jordán han representat en l'esdeveniment d'este matí a la Fundació Roig Alfonso.

 

Com votar en el Trofeu a l'Esforç?

Després de cada partit, els aficionats de Valencia Basket podran votar pel jugador o jugadora que en la seua opinió que més s'haja esforçat en la nostra pàgina web oficial. Una vegada allí, en el menú de l'esquerra hauran de desplegar les opcions de l'equip pel qual vullguen votar (siga Equip Masc per als xics o Equip Fem per a les xiques). En els dos casos la tercera opció es diu “Trofeu a l'Esforç” i dirigix a la pàgina de votació.

 

En ella apareixerà el llistat complet de la plantilla. Tria el jugador o jugadora que cregues que més s'ha esforçat i punxa a ‘Enviar votació’ perquè la teua opinió es comptabilitze. Estarà permés un sol vot per usuari i partit. Una vegada finalitze la temporada, el jugador i la jugadora més votats seran els que reben el “Trofeu a l'Esforç”

 

Un reconeixement consolidat

El Trofeu que entrega l'Afició Taronja aconseguix la seua desena edició i s'ha convertit ja en un costum consolidat entre els nostres seguidors votar pel jugador que més s'esforça a la conclusió dels partits. Els guanyadors de l'edició 2020-21 uniran el seu nom al dels il·lustres vencedors d'este guardó com Florent Pietrus, Justin Doellman, Romain Sato, Pau Ribas, Bojan Dubljevic, Fernando San Emeterio, Rafa Martínez, Sam Van Rossom i Anna Gómez. Repetirà algú que seguisca en el nostre Club o s'inclourà un nom nou en el llistat de guanyadors del “Trofeu a l'Esforç”?

 

Palmarés del Trofeu a l'Esforç

 

Categoria masculina

TEMPORADA

GUANYADOR

2011-12

Florent Pietrus

2012-13

Justin Doellman

2013-14

Romain Sato

2014-15

Pau Ribas

2015-16

Bojan Dubljevic

2016-17

Fernando San Emeterio

2017-18

Rafa Martínez

2018-19

Sam Van Rossom

 

Categoria femenina

TEMPORADA

GUANYADORA

2018-19

Anna Gómez

 


TAGS: