Nikola Kalinic, Turkish Airlines EuroLeague MVP del mes de febrer

01/03/2021

Euroleague Basketball ha designat este matí a l'aler de Valencia Basket Nikola Kalinic com el Turkish Airlines EuroLeague MVP del mes de febrer per la seua aportació per a ajudar a l'equip taronja a sumar tres triomfs davant CSKA Moscow, Real Madrid i Zenit St. Petersburg durant eixe mes. És la primera vegada que Kalinic rep este guardó i la primera vegada que un jugador del Valencia Basket és designat com el millor del mes en la màxima competició continental.

 

En els tres partits de febrer, Nikola Kalinic ha presentat una targeta de 15,3 punts amb un 15/20 en tirs de dos i un 10/14 en tirs lliures, 3,7 rebots, 5,6 assistències, 1,3 recuperacions i 3,6 faltes rebudes per a una mitjana de 21,3 de valoració.

 

Després de conéixer la seua designació, Kalinic assenyalava que “significa molt per a mi, és un gran honor. He jugat l'Eurolliga en set temporades i mai ho havia rebut. Després d'una ratxa complicada hem pogut donar-li la volta a les coses, hem trobat concentració i motivació i a més vam tindre un temps extra per a descansar i entrenar després de la nostra eliminació en la Copa del Rei. Hem jugat bé en els últims partits i este reconeixement significa molt per a mi. És bonic rebre premis com este, però no valdrà per a res si no aconseguim trobar el nostre lloc entre els huit primers, que és el nostre objectiu des del principi de temporada”.


TAGS: